detector.media
15.12.2016 13:28
Хакери атакували сайт «Укрзалізниці»
Хакери атакували сайт «Укрзалізниці»
15 грудня в результаті хакерської атаки заблокована робота сайту ПАТ «Укрзалізниця», у тому числі неможлива онлайн і купівля квитків.

Про це в Facebook повідомив керівник підприємства Войцех Балчун.

Станом на 13:31 сайт підприємства не працює, так само, як і сайт для купівлі залізничних квитків.

Пан Балчун заявив, що відбувається «нечуване, ганебне торпедування всіх наших останніх кроків, особливо у кадровій сфері».

За його словами, новопризначені керівники «Укрзалізниці» зіткнулись з реальними погрозами фізичної сили.

«Ці погрози йдуть від конкретних осіб, очевидно афільованих з чиновниками з високих владних кабінетів. Наша спроба навести лад у сфері розподілу порожніх вагонів зіткнулась з жорсткою протидією старої системи. У хід пішли погрози, хакерські атаки на наші сервери і системи, у ці хвилини заблокована робота офіційного сайту Укрзалізниці. Все це є свідченням того, що система не збирається здаватись і не гребуватиме жодними засобами, щоб зберегти існуючий стан речей. Інформую про цю безпрецедентну ситуацію суспільство і керівника українського уряду, чия безумовна підтримка дала нам можливість розпочати реальні реформи у компанії!», - написав голова «Укрзалізниці».

Нагадаємо, увечері 25 листопада було зламано офіційну сторінку голови правління «Укрзалізниці» Войцеха Балчуна у соціальній мережі Facebook.

 


detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY