detector.media
15.12.2016 10:14
Із січня видання Delo.ua матиме нового головного редактора
Із січня видання Delo.ua матиме нового головного редактора
З 1 січня Катерина Венжик залишає посаду головного редактора інтернет-видання Delo.ua

Про це вона повідомила на своїй сторінці в Facebook.

Катерина Венжик очолювала редакцію Delo.ua понад 4,5 роки.

«Час пустити до штурвала свіжих людей, зі свіжим поглядом і свіжими ідеями щодо формату (а з нового року Дело повинно почати змінюватися). Яких – Ірина Рубіс (генеральний директор медіакомпанії Ekonomika Communication Hub, до якої входить Delo.ua. – ДМ) розповість. Трохи пізніше»,  написала пані Венжик.

Також редакторка додала, що з нового року у видання зміниться дизайн – його вже зверстано.

Катерина Венжик із січня приєднається до проекту, який вважає «одним з найсміливіших, перспективних і потрібних українському бізнесу на сьогоднішній день»

Пізніше стало відомо, що вона буде працювати в Youcontrol  ресурсі, який працює з відкритими даними. 

Як писав «Детектор медіа», нещодавно пані Венжик стала однією з ведучих програми «Економісти» на каналі 3S.tv. У першому ж ефірі за її участі, з'явився ще один несподіваний співведучий – в кінці програми до розмови про економічну ситуацію в країні і грузинських реформах приєдналася її п'ятимісячна донька Аліса.

Нагадаємо, два роки тому Ірина Рубіс, генеральний директор Ekonomika Communication Hub — видавництва, мажоритарним власником якого на той момент був Віктор Пінчук, — здійснила management buy out (формат угоди, коли менеджмент компанії купує її цілком або значну частку). Про те, яким видався перший рік самостійного плавання Dela.ua, пані Венжик розповідала в інтерв’ю MediaSapiens.

Фото - delo.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY