detector.media
13.12.2016 14:47
«Воля» повідомляє про повне відновлення роботи у Києві
«Воля» повідомляє про повне відновлення роботи у Києві
Інтернет-провайдер і провайдер кабельного ТБ «Воля» повідомив користувачів про повне відновлення послуг після ліквідації масштабної аварії.

Про це повідомляється на сторінці «Волі» у Facebook.

«Шановні абоненти! Приносимо вибачення за збій у роботі послуги Інтернет та відсутність доступу до сервісів "Воля", які виникли 12 грудня…У зв’язку із масштабною аварією ми не могли комунікувати з вами через корпоративні ресурси та колл-центр.

Наймасштабніша за останній час аварія сталася вчора, в понеділок, о 17.40, через внутрішнє ураження і втручання в роботу мережі, що призвели до збою роботи телекомунікаційного обладнання. На жаль, під ураження потрапили всі абоненти Києва. В інших містах "Волі" сервіси і послуги працювали безперебійно, але абоненти не могли залучитися підтримкою компанії у зв’язку з тим, що не працювали колл-центр, портал абонента "Мій кабінет" та "Воля Клуб"», - повідомляє компанія.

Як стверджує провайдер, компанія негайно почала відновлення сервісів.

«80% сервісів працювали вже о 23 годині. Сьогодні, о 6 год 47 хв доступ до послуг і сервісів було відновлено повністю. Ще раз приносимо вибачення за ситуацію, що виникла. Ми будемо комунікувати індивідуально з кожним абонентом, аби відновити довіру до наших послуг і сервісів», - повідомила «Воля».

Нагадаємо, увечері 12 грудня український інтернет-провайдер «Воля» повідомив користувачів у соцмережах, що через зовнішню атаку доступ до інтернет в Києві відбувається з перебоями.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY