detector.media
04.12.2016 16:01
Під час стрілянини у Фінляндії загинули дві журналістки
Під час стрілянини у Фінляндії загинули дві журналістки
В невеличкому фінському містечку Іматра близько опівночі були застрелені мер-жінка і двоє журналісток.

Про це з посиланням на Reuters повідомляє «Європейська правда».

Раніше повідомлялося, що у фінському містечку були застрелені три жінки. За інформацією місцевої поліції, серед жертва була Тійна Вілен-Яппінен – голова міської ради Іматри. Дві інші загиблі жінки виявилися журналістками.

«У фінському місті Іматра недалеко від кордону з Росією ввечері 3 грудня були застрелені мер міста і дві журналістки. Як повідомила поліція Фінляндії в неділю, 4 грудня, озброєний гвинтівкою чоловік розстріляв жінок, коли вони виходили з ресторану в центрі Іматри. 23-річний стрілець затриманий і допитаний, однак його мотиви поки невідомі. Багато жителів перебувають у стані шоку», - повідомили представники міської влади агентству AP, передає «Укрінформ».

Пострілів було зроблено близько п'яти.

Наразі відомо, що за підозрою у вбивстві затриманий 23-річний місцевий мешканець з кримінальним минулим. Чоловік добровільно здався поліції на місці злочину.

Як зазначили слідчі, гвинтівка, з якої були застрелені три жінки, була офіційно зареєстрована, але не належала злочинцю.

Наразі мотиви вбивства не встановлені. «На даний момент, схоже, що жертви були обрані випадково», – повідомив на прес-конференції інспектор Саку Тіелінен.

Нагадаємо, за даними ЮНЕСКО, за останнє десятиліття було вбито понад 800 журналістів, які висвітлювали останні новини і доносили інформацію до громадськості.

На фото – на місці трагедії

Фото: alarabiya.net

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY