detector.media
02.12.2016 10:29
«Громадське радіо», «ФМ Галичина» і Radio1.ua отримали дозволи на тимчасове мовлення (ДОПОВНЕНО)
«Громадське радіо», «ФМ Галичина» і Radio1.ua отримали дозволи на тимчасове мовлення (ДОПОВНЕНО)
1 грудня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення видала дозволи на тимчасове мовлення в зоні проведення антитерористичної операції трьом радіостанціям: «Громадське радіо», «ФМ Галичина» (ТОВ «ТРК "Галичина"») і Radio1.ua (ТОВ «ТРК "Арта плюс"»).

Дозволи видано на використання чотирьох радіочастот. Два з них – на контрольних пунктах в’їзду-виїзду Мар’їнка і Гнутове Донецької області.

Зокрема, «Громадське радіо» мовитиме на частоті 91,8 МГц у місті Костянтинівка Донецької області, «ФМ Галичина» - на частоті 90,2 МГц у місті Бахмут Донецької області, а Radio1.ua мовитиме на КПВВ Мар’їнка і Гнутове Донецької області на частотах 98,2 МГц і 102,2 МГц відповідно.

Юридична особа нової інтернет-радіостанції української музики Radio1.ua – ТОВ «Українське музичне мовлення» – поки що не є ліцензіатом Нацради. Тому тимчасовий дозвіл отримала компанія-ліцензіат ТОВ «ТРК "Арта плюс"» (бахмутська радіостанція «Радио Класс»), яка буде ретранслювати програми Radio1.ua.

Усі три радіостанції мовитимуть з використанням малопотужних передавачів.

Голова Нацради Юрій Артеменко запропонував звернутися до голів військово-цивільних адміністрацій з пропозицією розмістити у контрольних пунктах інформацію для громадян, які перетинають  лінію розмежування, про можливість отримання сигналів українських теле- і радіостанцій у регіоні.

Нагадаємо, 8 листопада Національна рада з питань телебачення і радіомовлення видала дозволи на тимчасове мовлення в зоні проведення антитерористичної операції чотирьом радіокомпаніям: «FM Галичина», Radio1.ua, «Армія ФМ» і «Громадське радіо».

18 листопада Нацрада надала дозвіл на тимчасове мовлення в зоні АТО радіостанції «Країна ФМ» (ПрАТ «Радіокомпанія “Гала”»).
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY