detector.media
22.11.2016 13:20
Ткаченко вважає закриття кіберполіцією піратських сайтів найбільшим досягненням
Ткаченко вважає закриття кіберполіцією піратських сайтів найбільшим досягненням
Генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко назвав закриття кіберполіцією інтернет-ресурсів Fs.to та Ex.ua найбільшим досягненням, бо «вони крадуть у громадян гроші»

Про це він повідомив в інтерв’ю виданню «Ліга.Бізнес».

Пан Ткаченко зазначив, що власники інтернет-ресурсів – публічні люди, ім’я яких незабаром стануть відомі.

«Це в тому числі публічні особи. Вони бігають по парламенту, лобіюють пом'якшення персональної відповідальності людей, які займаються крадіжками. І я думаю, ми їх скоро оголосимо. Зокрема, ми зараз можемо говорити, і це відомий факт, що хостинг Fs здійснює Датагруп, – сказав пан Ткаченко. – А те, що виконала кіберполіції, вважаю найбільшим досягненням за останні роки. Тому що провести таку операцію красиво і несподівано для учасників процесу – перша ознака цивілізованого підходу до крадіжок».

Гендиректор «1+1 медіа» повідомив також, що 90% Тб-контенту «крадуть пірати».

«Я думаю, що 90% (без YouTube) того, що міг би заробляти діджитал-ринок України, йде піратам. Fs входить в двадцятку піратських сайтів у світі. За нашими оцінками, якби піратів не було, ринок був би більш цивілізованим. Питання ще в тому, що для багатьох рекламодавців України зараз головне – це охоплення. І їх не турбує, на яких ресурсах їх реклама з'являється. Деякі, звичайно, дотримуються чистоти. Але таких дуже мало», –вважає пан Ткаченко.

За його словами, присутність «1+1 медіа» та інших медіагруп «в онлайні» дуже низька, однак телеканал працюватиме над цим наступного року.

Нагадаємо, 15 листопада Департамент кіберполіції Національної поліції України припинив роботу одного з найбільших піратських онлайн-кінотеатрів України FS.to. Після цього з’явились повідомлення, що днями аналогічні дії можуть бути вжиті проти Ex.ua.

16 листопада файлообмінник погрожував припинити роботу. Причиною, за інформацією в його повідомленні, став новий закон «Про державну підтримку кінематографії в Україні», зокрема його частина, що стосується боротьби з піратством.  

Фото: 24smi.org 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY