detector.media
22.11.2016 12:06
«1+1 медіа» продала в Польщу формат «Панянка-селянка» і низку розважальних і документальних проектів
«1+1 медіа» продала в Польщу формат «Панянка-селянка» і низку розважальних і документальних проектів
Телегрупа «1+1 медіа» продала в Польщу формат реаліті-шоу «Панянка-селянка» виробництва компанії Friends Production для телеканалу ТЕТ і низку готових розважальних і документальних проектів.

Про це в інтерв’ю виданню «Ліга.Бізнес» повідомив генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко.

У Польщі формат «Панянка-селянка» реалізував телеканал TTV, запустивши у 2016 році реаліті під назвою Damy i Wieśniaczki PL. До цього TTV показував кілька сезонів придбаного в «1+1 медіа» оригінального українського проекту «Панянка-селянка».

За словами Олександра Ткаченка, «1+1 медіа» продає в Польщу переважно готовий продукт – розважальні проекти «Панянка-селянка», «Сім’я», «На ножах», «Багаті теж плачуть», документальні проекти «Операція Крим», «Жінка-банкомат», «Жіночі обличчя революції», «Чорнобиль. Загублений світ», «Рівень секретності 18», «Зима, що нас змінила».

Що стосується серіалів, то вони продаються в країни пострадянського простору. «Наш серіал “Хазяйка” вже проданий у Казахстан, Грузію, Білорусь, серіал “Центральна лікарня” – в Казахстан, Грузії. Більшість наших 4-серійок також продані в Росію, Казахстан, Білорусь, Грузію. Розважальні продукти продаються в Росію, Балтію, Білорусь, Ізраїль, Казахстан, Польщу», - розповів пан Ткаченко.

Однак продаж прав на показ серіалів закордон зможе покрити витрати на їх виробництво тільки, якщо українській телекомпанії вдасться відкрити для себе ринки далі Казахстану, зауважив пан Ткаченко. А щоб окупити витрати на виробництво однієї серії фільму в Україні, необхідно 5-6 повторів з гарними показниками.

За словами пана Ткаченка, у 2016 році «1+1 медіа» виробила 150 годин серіального контенту. «Середня ціна однієї години варіюється залежно від телеканалу та часу показу від $20 до $50 тис.», - уточнив він.

Нагадаємо, в жовтні студія «Квартал 95» продала формат «Розсміши коміка» у Фінляндію, а Новий канал продав формат «Ревізор» в Азербайджан. У вересні студія «Квартал 95» оголосила про продаж формату серіалу «Слуга народу» американській компанії Fox Studios.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY