detector.media
18.11.2016 12:25
В Україні з’явиться онлайн-кінотеатр українського кіно
В Україні з’явиться онлайн-кінотеатр українського кіно
На початку 2017 року Міжнародний Tv&VoD сервіс Divan.tv спільно з Українським кіноінститутом відкриють онлайн-кінотеатр сучасного українського кіно. Користувачі сервісу зможуть дивитися фільми безкоштовно

Про це повідомляє сайт Українського кіноінституту.

«Онлайн-кінотеатр складатиметься з понад 100 фільмів і буде поступово поповнюватися. Для Divan.tv  це соціально значущий проект з підтримки та популяризації українського кінематографа. Близько третини сучасних вітчизняних фільмів ніколи ще не бачив масовий глядач», - коментує виконавчий директор сервіса Аркадій Канюка.

Divan.tv і Український кіноінститут запрошують до співпраці всіх вітчизняних кіновиробників з власними готовими проектами.

Divan.tv - це міжнародний TV&VoD сервіс, доступний на всіх пристроях з виходом в Інтернет: Smart TV, ПК, медіа приставках, планшетах і смартфонах. Сервіс працює в 200 країнах світу для понад 1,7 мільйона зареєстрованих користувачів.

Український кіноінститут – це громадська організація, яка допомагає кіноіндустрії впроваджувати інновації, виводити українське кіно на міжнародний ринок і сприяє трансформації суспільства за допомогою кіномистецтва. 

Нагадаємо, 15 листопада Департамент кіберполіції Національної поліції України припинив роботу одного з найбільших піратських онлайн-кінотеатрів України FS.to.

16 листопада файлоообмінник Еx.ua повідомив, що може припинити роботу через закон «Про державну підтримку кінематографії в Україні», зокрема йдеться про його частину, що стосується боротьби з піратством.

Згодом найбільший український торрент-трекер Torrents.Net.UA також припинив свою роботу.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY