detector.media
14.11.2016 15:06
Стипендію Regional Reporting Fellowship виграла журналістка Вікторія Жуган
Стипендію Regional Reporting Fellowship виграла журналістка Вікторія Жуган
У конкурсі на стипендіальну програму «Радіо Свободи» Regional Reporting Fellowship перемогла українська журналістка Вікторія Жуган

Про це повідомляє «Радіо Свобода».

За умовами конкурсу, наступні 8 місяців журналістка працюватиме в київському бюро «Радіо Свобода».

Як пише видання, стипендія дає переможцеві можливість розробляти текстові і мультимедійні матеріали, вона допоможе учаснику поглибити журналістські знання, розвинути навички і познайомитися з принципами функціонування незалежних ЗМІ. Стипендія також передбачає стажування у штаб-квартирі «Радіо Свобода» у Празі.

Протягом останніх двох років журналістка жила у Києві, де працювала редактором англомовного порталу про Україну Euromaidan Press, а також публікувалася на сайті Еспресо.TV та у польському онлайн-тижневику Kultura Liberalna. Вона висвітлювала теми українсько-польських відносин, євроінтеграції, українських реформ.

До цього пані Жуган стажувалася у польському виданні Gazeta Wyborcza, брала участь у медіа-тренінгах в Україні та за кордоном, навчалася у Польщі та США.

Конкурс на стипендію Regional Reporting Fellowship program оголошується третій рік поспіль. Минулого року стипендіаткою стала журналістка з Одещини Ольга Комарова.

Нагадаємо, конкурс Радіо Вільна Європа / Радіо Свобода на журналістську стипендію імені Вацлава Гавела на 2016-2017 академічний рік з України нещодавно виграла Ярослава Куцай.

На фото - Вікторія Жуган

Фото: «Радіо Свобода»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY