detector.media
31.10.2016 11:43
ZIK запускає новий проект «Крок у Європу»
ZIK запускає новий проект «Крок у Європу»
У листопаді телеканал ZIK покаже цикл сюжетів «Крок у Європу» про європейські цінності, бізнес в ЄС та культуру і традиції західних країн

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Як зазначено в релізі, журналісти ZIKу покажуть спосіб, як українські реалії адаптувати до європейського законодавства, за яких умов наші дрібні підприємці зможуть торгувати на міжнародному рівні, а умови життя простих людей наблизяться до європейських.

Перший сюжет вийде в ефір 6 листопада. Це буде історія про українських студентів-медиків, які їдуть вчитися до країн ЄС.

Над проектом працюють двоє журналістів – Наталка Пиртик і Оксана Височанська.

«Багато з них повертаються і стають успішними в Україні. Але ми покажемо не просто історії успіху таких людей, а також особливості навчання у європейських вишах, зокрема в австрійських, і, звісно, порівняємо їх з українськими реаліями. Намагаємося привернути увагу молоді до тих можливостей, які відкривають їм знання, адже це ключ до всього», – пояснила мету спецпроекту на ZIKу його співавтор пані Пиртик.

В наступних програмах – розповіді про дороги Німеччини та відповідь на запитання: як українським шляхам досягнути того ж рівня. Також автори спецпроекту підготували матеріал про те, як українським сирам потрапити на європейські ринки і чому досвідчені люди, які варять унікальну бринзу, їдуть на заробітки в Польщу.

Новий проект «Крок у Європу» на телеканалі ZIK виходить за підтримки Фундації Міжнародної Солідарності, Агентства США з міжнародного розвитку USAID, ГО «Інтерньюз-Україна» та Товариство Лева.  При підготовці освітніх матеріалів партнером виступив освітній проект «Дивись ширше».

Нагадаємо, до осіннього сезону ZIK підготував п’ять нових програм, серед яких - чотири проекти журналістських розслідувань: «Злодії в законі», «Стежками війни», «По той бік» та «Житлоблуд».  Всі вони — власного виробництва.

Фото: zik.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY