detector.media
28.10.2016 10:23
На ZIKу стартує нова програма «Злодії в законі»
На ZIKу стартує нова програма «Злодії в законі»
29 жовтня о 22:00 на телеканалі ZIK виходить перший випуск програми «Злодії в законі» з ведучим Володимиром Бойком

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Програма будуватиметься за принципом допиту «запитання-відповідь». Ведучому відводиться роль не співрозмовника, а фактично слідчого, який має щонайбільше розкрити тему «злочину, що розслідується».

«Наша програма – логічна «фіксація» концепції ZIKу, як каналу головних розслідувань країни. Зона впливу проекту – фінансові зловживання. Гарантую, нашим героям буде непереливки», – сказав ведучий пан Бойко.

До проекту залучатимуться експерти – банкіри, фінансисти, силовики, колишні працівники держструктур, громадські діячі, які виступатимуть опонентами гостей студії.

«Головний акцент у програмі на грошах, які незаконно намагалися чи намагаються заробити, та на схемах, які при цьому застосовують. Довести факт зловживання – завдання-максимум для команди проекту», – йдеться в релізі телеканалу.

Нагадаємо, до осіннього сезону ZIK підготував п’ять нових програм, серед яких - чотири проекти журналістських розслідувань: «Злодії в законі», «Стежками війни», «По той бік» та «Житлоблуд».  Всі вони — власного виробництва.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY