detector.media
29.09.2016 16:20
Новий канал запустив виробництво трьох власних серіалів
Новий канал запустив виробництво трьох власних серіалів
Генеральний продюсер Нового каналу Сергій Євдокимов повідомив про розвиток власного серіального виробництва і нові сезони серіаліті «Київ вдень в вночі».

Про це він розповів в інтерв’ю виданню «МедіаБізнес».

«Що стосується власного серіального продукту, так, звичайно, ми розвиваємо цей напрямок. Зараз в запуску знаходяться три історії - "Подорожники", "Будиночок в селі" та "Зятьок". Зрозуміло, це тільки початок. Хоча в цьому випадку функції серіалу на Новому каналі грає серіаліті "Київ вдень і вночі", 108 серій якого ми покажемо тільки в цьому році. А є плани і на 2017-й, і на 2018-й», - повідомив Сергій Євдокимов.

Він також зазначив, що зараз серіали в основному йдуть на Новому каналі вдень в будні. «Це покази бібліотечного продукту, такого як "Моя прекрасна няня" та "Щасливі разом". Намагаємося експериментувати із західними серіалами, наприклад, "Бібліотекарі" і "Пригоди Мерліна" зайшли дуже добре», - зазначив генпродюсер Нового каналу.

Нагадаємо, у новому осінньому сезоні Новий канал пропонує три нових розважальних шоу, а також продовження серіаліті «Київ вдень та вночі» і дев’яти інших своїх програм.

З 22 серпня в ефірі йдуть нові сезони споживацьких проектів «Ревізор» і «Страсті за Ревізором», з 23 серпня — другий сезон реаліті «Половинки» під слоганом «Зустрічі, що змінюють життя», з 26 серпня — третій сезону шоу «Супремодель по-українськи».

25 серпня в ефірі стартувало нове романтично-екстремальне реаліті «Кохання на виживання». Це власна розробка телеканалу. В кожному епізоді закохані пари боротимуться за головний приз — 100 тис. грн на весілля. Для цього вони будуть проходити конкурси-випробування, під час яких зможуть перевірити одне одного. Програму знімали в Таїланді. Ведучим став ресторатор Даніель Салем.

Ігрове шоу «Хто зверху?» з ведучими Сергієм Притулою та Катериною Варнавою розпочне вихід 31 серпня. 13 вересня в ефірі каналу стартує другий сезон серіаліті «Київ вдень та вночі».

У новому сезоні глядачі Нового також побачать прем'єрні випуски знайомих проектів: «Аферисти в мережах», «СуперІнтуїція» і «Дешево та сердито». Також із цього сезону в програмі «Абзац!» будуть тільки розслідування.

Прем’єра студійного вечірнього розважального шоу «Зірки під гіпнозом»відбудеться 22 жовтня. Це адаптація французького формату. У гіпноз зірок вводитиме гіпнотизер Володимир Єфімов. Ведучий — Олександр Педан. Головне завдання програми — вражати й смішити, а випробування зірок матимуть позитивний характер й не нашкодять їх іміджу.

2 листопада відбудеться прем’єра «Вар’яти-шоу». Ця програма стане телеверсією україномовного гумор-шоу з ведучим Сергієм Притулою. Учасники жартують виключно українською мовою, гастролюють не тільки по всій Україні, а й за її межами. В арсеналі «Вар'ятів» гумористичні сценки, монологи та пісні.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY