detector.media
27.09.2016 14:30
Ігор Панасов йде з посади головреда Cultprostir і запускатиме нове видання про музику
Ігор Панасов йде з посади головреда Cultprostir і запускатиме нове видання про музику
Журналіст Ігор Панасов залишає інтернет-видання Cultprostir, в якому був головним редактором та планує зайнятися новим проектом

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook, а також у своєму есе для видання.

Із Cultprostir Ігор Панасов спвіпрацював два роки, трохи більше року обіймав посаду головного редактора. Відтепер обов’язки головреда тимчасово виконуватиме Альберт Цукренко – редактор відділу «Суспільство».

Пан Панасов подякував автору проекту, меценату Юрію Комелькову за його втілення, а також усім, хто читав і підтримував проект фінансово. Нагадаємо, з липня видання шукало фінансування через краудфандинг, однак потрібну для повноцінного розвитку ресурсу суму зібрати не вдалося.

«За два роки ми зробили чимало матеріалів, які запустили різні культурні процеси в країні, викликали бродіння в умах і розбурхали серця. Розповіли про сотні талановитих українців. Упевнений, Cultprostir продовжить в тому ж дусі з новим головним редактором…Далі, звичайно ж, буде. Я займуся новим онлайн-проектом, цілком присвяченим музиці», - зазначив пан Панасов.

У коментарі «Детектору медіа» він уточнив, що буде запускати нове інтернет-видання.

Нагадаємо, у нещодавньому інтерв’ю «Детектору медіа» Ігор Панасов розповів, скільки коштує утримання культурного видання, чому він надає перевагу авторській журналістиці та пояснив провал їхньої краудфандингової кампанії.

На фото - Ігор Панасов

Фото: Олексій Темченко 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY