detector.media
15.09.2016 18:00
«1+1» покаже спецрепортаж програми «Світ навиворіт – 8» з місця авіакатастрофи у Гімалаях
«1+1» покаже спецрепортаж програми «Світ навиворіт – 8» з місця авіакатастрофи у Гімалаях
15 вересня телеканал телеканалі «1+1» покаже спеціальний випуск програми «Світ навиворіт – 8» з місця авіакатастрофи літака, який розбився в Гімалаях у лютому 2016 року

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Як зазначено в релізі, під час зйомок «Світ навиворіт-8» на шляху до закритого королівства Мустанг ведучий проекту Дмитро Комаров та оператор Олександр Дмитрієв стали свідками авіакатастрофи. У Гімалаях розбився літак, який слідував за маршрутом Покхара-Джомсом. На ньому мала б летіти знімальна група проекту.

«Коли ми почули цю новину, то по тілу пробігли мурашки. Ми повинні були летіти саме цим рейсом і дивом не опинилися в літаку. В останній момент вирішили їхати на джипі, хоча це значно дорожче і займає більше часу», - розказав пан Комаров.

Команда проекту, як зазначено в релізі, в числі перших потрапила на місце авіакатастрофи і зробила унікальний репортаж.

Дмитро Комаров і Олександр Дмитрієв взяли участь в рятувальній операції. Разом з військовими вони шукали уламкіи літака і чорного ящика.

«Дивлячись на весь цей кошмар, розумієш, що все, що ми називаємо проблемами - насправді зовсім ними не є. Економічна ситуація, курс долара, складнощі на роботі - все це - такі дрібниці! Найголовніше - це життя», - сказав пан Комаров з місця катастрофи.

Спецрепортаж програми «Світ навиворіт – 8» телеканал «1+1» покаже 15 вересня о 22:00.

Про новий сезон екстремального шоу «Світ навиворіт-8» у інтерв’ю «Детектору медіа» розказав ведучий проекту Дмитро Комаров.

Нагадаємо, телеканал «1+1» розпочав зйомки другого сезону реаліті-шоу «На ножах» з ведучою Ольгою Фреймут і ресторатором Дімою Борисовим. Прем’єра відбудеться навесні 2017 року.

17 вересня на телеканалі «1+1» стартує дванадцятий сезон гумористичного шоу «Розсміши коміка», головний приз у якому складає 50 тис. грн.

Як писав «Детектор медіа», прем'єра дитячого вокального проекту «Голос.Діти-3» відбудеться 2 жовтня о 21:00 на телеканалі «1+1». Тренерами третього сезону стануть Тіна Кароль, Потап і Monatik.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY