detector.media
07.09.2016 14:43
На Львівщині відкрито провадження за фактом перешкоджання журналісту
На Львівщині відкрито провадження за фактом перешкоджання журналісту
Працівники Сколівського відділення поліції (Львівська область) відкрили кримінальне провадження за статтею «самоуправство» за фактом перешкоджання професійній діяльності журналіста за заявою 41-річного львів’янина, позаштатного кореспондента одного з друкованих видань.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Львівської області.

За словами заявника, сільський голова одного з населених пунктів району на Львівщині перешкоджав його професійній діяльності, нецензурно висловлювався у його адресу та погрожував йому фізичною розправою.

Як заявляє поліція, «ніяких фізичних посягань щодо заявника сільський голова не вчиняв».

Водночас за фактом перешкоджання професійній діяльності журналіста було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.356 (самоправство) КК України. Санкція статті передбачає покарання - штраф або виправні роботи строком до двох років, або арешт на строк до трьох місяців. Проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, 13 серпня в Самбірській центральній районній лікарні смт.Дубляни (Львівська область) завідувач наркологічного відділення Любомир Дмитришин перешкоджав роботі журналістки та редакторки видання «Медіа Дрогобиччина» Марії Кульчицькій.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY