detector.media
02.09.2016 13:20
Знято арешт з телефону миколаївського журналіста, який було вилучено СБУ
Знято арешт з телефону миколаївського журналіста, який було вилучено СБУ
Слідчий суддя Центрального районного суду Миколаєва Дмитро Тишко зняв арешт з мобільного телефону головного редактора видання «НикВести» Олега Деренюги, який раніше був вилучений співробітниками Управління СБУ в Миколаївській області

Про це пише видання «НикВести».

В резолютивній частині постанови від 1 вересня 2016 року, зазначено, що суд зобов’язав слідчого повернути власнику його телефон, на який 26 серпня на підставі клопотання слідчого УСБУ в Миколаївській області було накладено арешт.

«Зобов'язати слідчого повернути вказане майно власнику – Деренюзі Олегу Анатолійовичу. Постанова підлягає негайному виконанню слідчими, в провадженні яких знаходиться кримінальна справа. Постанова оскарженню не підлягає і набирає законної сили з моменту проголошення», –  сказано в постанові.

Нагадаємо, 24 серпня у Миколаєві СБУ Миколаєва протягом трьох годин допитувала редактора видання «НикВести» Олега Деренюгу, якого звинувачує у хибному дзвінку про мінування Соборної площі міста. Пізніше журналіст заявив, що вимагає притягнення представників СБУ до відповідальності. Своє затримання вінпов'язує з професійною діяльністю і антикорупційними розслідуваннями.  Журналіст заявляє, що ніякого дзвінка не було та закликає спецпризначенців опублікувати його журнал дзвінків, або припинити звинувачення. Пізніше в СБУ Миколаївської області заявили, що журналіста могли підставити, несанкціоновано втрутившись в його телефон.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY