detector.media
01.09.2016 17:32
Колишня ведуча «Радио Вести» Ксенія Туркова працюватиме на «Громадському»
Колишня ведуча «Радио Вести» Ксенія Туркова працюватиме на «Громадському»
Російська журналістка Ксенія Туркова, яка нещодавно звільнилася з радіостанції «Радио Вести», повідомила, що з 1 вересня виконує обов’язки виконавчої продюсерки проекту «Громадське російською».

Про це вона повідомила у своєму Facedook.

«Простіше кажучи, буду керувати російськомовним мовленням. Але і в якості ведучої в ефірі теж буду з'являтися. Поки вникаю в справи, знайомлюся з фронтом робіт :) Багато чого з того, чим доведеться займатися, для мене зовсім нове, наприклад, робота з сайтом. Але поруч такі круті люди, як @Yulia McGuffie, так що мені не так страшно, як могло б бути. Побажайте удачі!», - написала Ксенія Туркова.

«Громадське російською» - проект «Громадського телебачення» спрямований на інформування іноземної російськомовної аудиторії на Кавказі, країнах Балтії, Білорусі, Молдові, Росії про події в Україні та регіоні з редакції у Києві.

Нагадаємо, ведуча «Радио Вести» Ксенія Туркова 8 серпня в ефірі своєї програми «Свіжий погляд» повідомила, що звільняється з радіостанції. «Детектор медіа» написав тоді, що в подальшому пані Туркова планує продовжити співпрацю з «Громадським телебаченням».

Ксенія Туркова - російська журналістка, яка працювала з моменту заснування «Радио Вести».

На фото – Ксенія Туркова

Фото: «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY