detector.media
23.08.2016 12:58
Новинні боти ЛІГА.net у соцмережах працюють тільки за ініціативою користувача
Новинні боти ЛІГА.net у соцмережах працюють тільки за ініціативою користувача
Портал ЛІГА.net створив у липні новинні боти для Facebook і Telegram, і став новинним ресурсом, який запустив додаток миттєвої доставки контенту своїм передплатникам в соціальних мережах.

Про це повідомляє прес-служба ЛІГА. net.

Мета бота - економити час користувачів і допомогти їм бути в курсі важливих новин, адже читати новини порталу можна, не виходячи з додатків.

За місяуць роботи основний функціонал бота став доступний за допомогою навігаційного меню, де є можливість управляти підписками і відфільтрувати новинний потік.

За бажанням користувача бот двічі в день надсилає добірку з найбільш цікавого на порталі: вранці - статті, інтерв'ю і думки експертів на актуальні теми, а ввечері - розсилку з найголовнішими новинами дня. Крім того, за відповідним запитом, бот інформує про актуальний курс валют.

Користувачі також можуть підписатися на новинні розділи порталу ЛІГА.net (суспільно-політичні новини, новини бізнесу, новини фінансових ринків) або ввести будь-який пошуковий запит, щоб отримати відповідні свіжі сюжети.

Запустити і авторизувати бота ЛІГА.net в Facebook або написати повідомлення на сторінці, або в Telegram можна, перейшовши за посиланням і почавши з ним розмову. Важливо, що бот не виступає ініціатором бесіди - користувач перший відправляє йому цікавить запит, і без дозволу бот не може потурбувати.

Редакція ЛІГА.net гарантує, що в приватні повідомлення передплатникам будуть приходити тільки найважливіші та корисні новини країни та світу.

Нагадаємо, у  липні стало відомо, що свіжий номер українського журналу про страхування «МайбутнЄ», присвячений новим технологіям на фінансовому ринку, в Facebook розповсюджує пінгвін-бот.

У серпні користувачам мережі мікроблогів Twitter став доступний новий пункт в налаштуваннях, який отримав назву «фільтр якості» (Quality Filter).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY