detector.media
08.08.2016 11:03
Марина Безкоровайна тепер опікуватиметься медійними проектами в IFES
Марина Безкоровайна тепер опікуватиметься медійними проектами в IFES
Співробітниця Координатора проектів ОБСЄ Марина Безкоровайна повідомляє, що залишає посаду і приєднується до команди IFES (International Foundation for the Electoral Systems) як старший керівник проектів з розвитку громадянського суспільства та медіа.

Про це вона повідомила у своєму Facebook.

«Це було дуже непросте рішення - завжди непросто коли тобі є що і кого лишати позаду… Мені поталанило мати можливість робити зміни в країіні, яку я люблю, і робити це разом із людьми, якими я захоплююсь. А ще … я без тями закохалась у медійну справу і журналістику, та в тих клятих, в’їдливих, ненормальних, саркастичних, люто розумних людей, які обирають для себе цю професію…», - написала Марина Безкоровайна.

Вона повідомила, що  з 29 серпня приєднується до команди IFES (International Foundation for the Electoral Systems) на посаді старшого керівника проектів з розвитку громадянського суспільства та медіа. 

«Буду надалі працювати для зміцнення ролі медійних та громадських організацій у процесах суспільно-політичних перетворень у суспільстві. Мої пріоритети та “налаштування внутрішнього компасу” не зміняться з місцем моєї робочої “прописки”. Що б там не було попереду, впевнена що разом ми зробимо його страшенно цікавим! Але, як завжди, щоб я не робила - робитиму з Україною в серці», - зазначила Марина Безкоровайна. 

Нагадаємо, представник ОБСЄ з питань свободи медіа Дуня Міятович під час консультацій з представниками Національної спілки журналістів України (НСЖУ) та Союзу журналістів Росії, що відбулися у Відні, заявила, що контакт між журналістами обох країн має тривати.

Фото: Facebook Марини Безкоровайної

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY