detector.media
24.05.2016 12:34
Новий канал зніматиме другий сезон серіаліті «Київ вдень і вночі»
Новий канал зніматиме другий сезон серіаліті «Київ вдень і вночі»
Новий Канал планує в осінньому сезоні випустити в ефір другий сезон серіаліті «Київ вдень та вночі». Наразі зйомки нового сезону ще не розпочались.

Про це повідомила «Детектору медіа» прес-служба Нового каналу.

Над створенням нового сезону проекту знову працюватиме Творче об'єднання під керівництвом Ксенії Бугримової.

Про запуск проекту «Київ вдень і вночі» на Новому каналі стало відомо у березні минулого року.

За сюжетом серіаліті, шість молодих людей із різних куточків України з різним досвідом і життєвими позиціями зважуються переїхати до столиці. У їхніх планах - підкорити Київ і змінити своє життя на краще. На шляху до своєї мрії герої зіткнуться зі зрадою друзів та коханих, приниженням і підставами на роботі, безгрошів'ям, ризиком втратити дах над головою, проблемами з законом, а також із спокусами великого міста - аферами, легкими грошима, стосунками без зобов'язань, нескінченними тусовками.

«Ми хотіли зняти історію про тих, хто приїхав до Києва або будь-якого іншого великого міста в пошуках кохання, кар'єрного зростання, себе, врешті-решт. Про тих, хто пережили моменти безгрошів'я, гуртожитків, винаймання квартир. Але ми розуміли, що актори не зможуть відобразити це в повній мірі. Тому що це буде не насправді, не по-справжньому. Нам хотілося живої крові, живих емоції. Серіаліті – геніальний формат, який поєднує в собі драматургію серіалу – драму, і при цьому життєву історію молодих хлопців», - розповіла Ксенія Бугримова.

Нагадаємо, зйомки проекту стартували у серпні 2015 року.  Прем’єра серіаліті «Київ вдень і вночі» відбулася на Новому каналі 8 березня.

Фото: Новий канал

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY