detector.media
22.04.2016 09:50
Бахматюк стверджує, що не купував видавничу групу «Картель»
Бахматюк стверджує, що не купував видавничу групу «Картель»
Власник найбільшого в Європі агрохолдингу «Укрлендфармінг» Олег Бахматюк заявив, що не купував видавничий дім «Картель» і володіє лише місцевими збитковими ЗМІ на Прикарпатті.

Про це він заявив в інтерв'ю ЛІГА.net.

Олег Бахматюк заявив, що не має відношення до видань «Деловая столица» і «Власть денег», які видає видавнича група «Картель» .

«Я не купував. Просто чомусь мої нормальні дружні відносини з Вадимом Денисенком проектують на угоду», - сказав він, відповідаючи на питання, навіщо купив «Картель».

При цьому бізнесмен повідомив, що володіє декількома регіональними ЗМІ в Івано-Франківській області, які не приносять прибутку і є дотаційними. Однак закривати їх бізнесмен не планує.

«Як закрити? Уявіть, Бахматюк, якого всі там знають, залишить без роботи сотні людей. Я там єдиний олігарх з усіма своїми недоліками і перевагами. Уявіть, що буде, якщо закрити?», - стверджує Олег Бахматюк.

Нагадаємо,  у березні 2014 року колишній головний редактор каналу «Еспресо», а нині народний депутат Вадим Денисенко у якості представника акціонерів повідомив колективам видань, що ВД «Картель» змінює власника.  Як писав Hubs, новим власником видавничої групи «Картель» може бути мільярдер Олег Бахматюк, проте його прес-секретар Лідія Сливоцька спростувала цю інформацію.

У серпні 2014 року в інтерв'ю «Детектор медіа» пан Денисенко повідомив, що саме він придбав видавничу групу «Картель».

У квітні 2015 року народний депутат Вадим Денисенко заявив, що вже не є її власником.  Відповідаючи на запитання, чи залишається він власником «Картелі» після того, як став народним депутатом, пан Денисенко сказав: «Ні». Але на запитання, хто став новим власником, відповів: «Я не можу відповідати на це питання».

Фото: hubs.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY