detector.media
22.10.2015 20:43
Команда тревел-шоу «Орел і решка» вирушає в навколосвітню подорож
Команда тревел-шоу «Орел і решка» вирушає в навколосвітню подорож

У грудні 2015 року команда тревел-шоу «Орел і решка», яке виходить на телеканалі «Інтер», вирушить у першу навколосвітню телеподорож. Про це йдеться в прес-релізі творців проекту.

 

За 10 місяців вісім членів команди «Орла і решки» об'їдуть 37 країн і 45 міст. Цього разу знімальна група ні на один день не перериватиме поїздку і повернеться додому лише наприкінці 2016 року. При цьому буде збережено звичний формат шоу, в якому долю героїв вирішує монетка.

 

До складу команди увійдуть вісім осіб: генеральний продюсер Олена Синельникова, режисери Євген Синельников, name="_GoBack">Андрій Щербаков та Ярослав Андрущенко, оператори Олег Шевчишин і Олег Авілов, ведуча Регіна Тодоренко та її співведучий, ім'я якого творці проекту поки що тримають у таємниці й обіцяють назвати найближчим часом.

 

Маршрут мандрівки пройде через 45 міст Європи, Азії, Північної та Південної Америки. Команда побуває в Джакарті (Індонезія), на Північних Маріанських островах, у Солт-Лейк-Сіті (США), Зімбабве, Флоренції (Італія), Акапулько (Мексика), відвідає Уругвай, Конго, Іран, Гондурас, Венесуелу, Японію, Бангладеш і ще три десятки країн.

 

«У кожного члена команди з собою лише одна валіза з мінімумом речей, адже передбачити все, що на нас чекає в ці 10 місяців, абсолютно неможливо, - говорить Олена Синельникова. - Багато речей ми будемо докуповувати прямо на місці, особливо одяг, адже ми поміняємо кілька кліматичних поясів. Ми розуміємо, що, якими б досвідченими мандрівниками ми не були, ця подорож стане серйозним випробуванням - майже рік далеко від дому, в шаленому ритмі і постійній напрузі. Крім того, список міст у нас цікавенький - ми досі не впевнені, що в кількох із них нам вдасться попрацювати. У венесуельському Каракасі, приміром, зашкалює рівень злочинності, у Порт-Морсбі в Новій Гвінеї досі процвітає людоїдство. А в Ірані, Омані та Катарі нас, найімовірніше, чекають серйозні проблеми з місцевою владою через відеозйомки. Між тим, ми сповнені ентузіазму, бо хочемо зробити те, чого до нас не робила жодна телевізійна команда!».

 

Супроводжувати навколосвітню подорож буде онлайн-проект: щодня герої будуть ділитися з глядачами і шанувальниками фотографіями, відео та історіями, розповідати про тонкощі туризму в тій чи іншій точці світу. Стежити за подорожжю можна буде на каналі «Орла і решки» в YouTube та на сайті orelireshka.tv.

 

Нагадаємо, що тревел-шоу «Орел і решка» виробляє Teen Spirit Studio. Шоу транслюється на каналі «Інтер». В ефір уже вийшло 11 сезонів програми.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY