detector.media
22.10.2015 17:50
Українські та російські продакшни розпочали зйомки серіалу «Мамочки» для каналу «1+1»
Українські та російські продакшни розпочали зйомки серіалу «Мамочки» для каналу «1+1»

Українська продакшн-компанія Sister's Production спільно з російською компанією Yellow, Black and White та українською IQ Production на замовлення телеканалу «1+1» приступили до виробництва комедійного серіалу «Мамочки». Про це повідомляє прес-служба «1+1».

 

Зйомки серіалу спільного українсько-російського виробництва проходять у Києві та Москві. Продукт буде складатися з 20 серій по 24 хвилини.

 

В основі комедії «Мамочки» лежить історія про те, як різко змінюється життя після тридцяти, коли на зміну нічним вечіркам приходять підгузки. «На тему "жіночого світу" було створено велику кількість телевізійних творів, у тому числі геніальні "Секс у великому місті" і "Відчайдушні домогосподарки". Тим не менш, новий час дає нових героїв (у нашому випадку героїнь), і ми вирішили по-своєму поглянути на цю тему», - говорить креативний продюсер Віктор Медведський.

 

Головні героїні картини - три подруги Аня, Юля і Віка. Аня - новоспечена мама десятимісячного сина, яка тільки починає стикатися з проблемами материнства та подружнього життя; Юля - мати трьох дітей, яку настільки сильно поглинає сімейний побут, що на себе давно немає ні сил, ні часу, та яка важає, що знає абсолютно все про дітей, чоловіків і стосунки; Віка - самотня дівчина «в пошуку».

 

Головні ролі виконують російські актори та актриси Олена Ніколаєва, Світлана Колпакова, Олександра Буличова, Сергій Лавигін, Володимир Жеребцов.

 

Режисер серіалу - Олександр Богданенко, оператор-постановник - Анатолій Сахно, автори сценарію - Максим Воронков, Максим Коновал, Сергій Атрощенко, Віктор Медведський, Денис Алістратов, Андрій Трубніков, Іван Сидорко, Юрій Русин.

 

Генеральними продюсерами картини виступили Едуард Ілоян, Віталій Шляппо, Олексій Троцюк, Денис Жалинський і Олександр Ткаченко, а креативними продюсерами - Віктор Медведський і Сергій Атрощенко.

 

 

«Ми давно знаємо наших колег з Yellow, Black and White та IQ Production за низкою інших успішних проектів (наприклад, комедійний серіал «Кухня» виробництва Yellow, Black and White. - ТК). Над новим серіалом працює інтернаціональна команда професіоналів, а сама історія і проблеми, які в ній підіймаються, є зрозумілими та близькими для телеглядачів багатьох країн» - говорить генеральний директор групи компаній «1+1 медіа» Олександр Ткаченко.

 

Для Sister's Production робота над «Мамочками» - це не перший досвід копродукції. «Ми знаємо, що копродакшн - це завжди виклик. Багато сторін - багато думок. Але ми раді бути причетними до виробництва цього продукту. Всі учасники проекту зійшлися в думці, що телебаченню зараз особливо не вистачає легких життєвих комедій про батьківство та жіночий світ. Ця тема універсальна і близька практично кожному, незалежно від віку, соціального статусу або життєвих принципів», - вважають у команді Sister's Production.

 

Нагадаємо, що у вересні компанія «1+1 продакшн» групи «1+1 медіа» приступила до зйомок другого сезону комедійного серіалу «Останній москаль» для телеканалу «1+1».

 

Тим часом 16 листопада на каналі «1+1» стартує комедійний політичний серіал «Слуга народу» виробництва студії «Квартал 95».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY