detector.media
20.10.2015 13:34
Ток-шоу «Глядач як свідок» на каналі «Україна» вестиме Максим Сікора
Ток-шоу «Глядач як свідок» на каналі «Україна» вестиме Максим Сікора

Ведучим нового ток-шоу «Глядач як свідок» на телеканалі «Україна» стане Максим Сікора. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Максим Сікора приєднався до команди телеканалу «Україна» у серпні 2012 року в якості ведучого рубрики «Економіка і бізнес» ранкової програми «Ранок з Україною». У 2014 році він став ведучим інформаційної програми «События дня». Разом з творчою командою «События дня» пан Сікора продовжить роботу над проектом як ведучий і далі. А вже в листопаді глядачі побачать його в якості ведучого ток-шоу «Глядач як свідок».

 

«Глядач як cвідок» - це програма не про правосуддя, це - програма про справедливість, яка рано чи пізно має восторжествувати. Наше завдання полягає в тому, щоб це стало реальністю для тих, хто до нас звертається. Адже ми розбираємо справжні злочини, свідками яких стали реальні люди. Разом з нашими глядачами ми будемо робити все, щоб виявити правду при розслідуванні злочинів», - каже пан Сікора.

 

Нагадаємо, «Глядач як свідок» - це проект у форматі ток-шоу, незалежне розслідування резонансних злочинів, яке ведуть самі глядачі. Прем'єра відбудеться в ефірі каналу «Україна» в листопаді. Гостями студії стануть реальні свідки подій, родичі потерпілих, а також слідчі, експерти та журналісти, які вели незалежне розслідування у цій справі. Над проектом працює продакшн-студія Іларіона Павлюка Ivory Films (попередня назва студії - The Show Time Production), яка виробляє для каналу ток-шоу «Говорить Україна».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY