detector.media
15.10.2015 15:44
18 жовтня – показ кіноальманаху «Жовтневий» з нагоди відкриття кінотеатру «Жовтень»
18 жовтня – показ кіноальманаху «Жовтневий» з нагоди відкриття кінотеатру «Жовтень»

18 жовтня, з нагоди відкриття кінотеатру «Жовтень» після реконструкції, відбудеться спеціальна подія - показ кіноальманаху «Жовтневий» від кінофестивалю Inspire FilmFest. Показ відбудеться о 16.30. Вхід вільний

 

Спецподія відбудеться  за ініціативи директора кінотеатру «Жовтень» Людмили Горделадзе та актора, режисера Віктора Андрієнка. Організатори кінопоказу - творче об'єднання Future Projects та фестивальна платформа uFest.in.ua, які об'єдналися заради створення кінофестивалю позитичного та мотивуючого кіно Enspire FilmFest (29-31 січня 2016 року).

 

Фільми, які входять до кіноальманаху «Жовтневий» (у порядку показу):

 

-«Тримай удар».  Невдаха-лаборант зустрічає на своєму шляху бритоголового громилу. Хлопець, наляканий до смерті, пропонує нападнику гроші, але громилу гроші не цікавлять. У ролях: Дмитро Олійник, Віктор Андрієнко, Василь Вірастюк, Андрій Дебрін, Марина Софійчук, Олег Шушпанніков. Режисер: Анна Дем'яненко. Сценарист: Анна Смірнова/ Продюсер: Анна Дем'яненко, Михайло Прокопів. Виконавчий проюсер: Марія Кривощокова. Оператор-постановник: Роман Бельо. Звукорежисер: Дмитро Терьохін.
Другий режисер: Олена Бельо, Євгенія Булава. Лінійний продюсер: Олександр Жовнірович. DEMIA FILMS, TWONAMES PRODUCTION у співпраці з Творчим об'єднанням FUTURE PROJECTS і Національною кіностудією ім. О.Довженка (Київ).

 

- «Монолог». Молодий і привабливий викладач в університеті.  Молода та приваблива лікар-стоматолог. Що спільного?  Звичайний рингтон повідомлень, які слідують від одного до іншої і назад. Двоє дорослих людей шукають любов, яку втратили в реальному житті, в Інтернет-просторі. Вони не бачили і не чули нічого один про одного. Він захоплюється її дотепністю, вона - його романтичними настроями. Здавалося б, що спільного між цими двома людьми окрім легких посмішок через ці короткі повідомлення? У ролях: Дмитро Лінартович, Ксенія Мішина, Георгій Поволоцький, георгій Бистряков, Марія Осипа. Режисер: Катерина Павленко. Сценарій: катерина Павленко, Дмитро Гук. Оператор: постановник: Маргарита Ревуцька. Звукорежисер: Ілья Петриченко

 

- «Поцілунок під дощем».  Побачення двох молодих людей зіпсував дощ. Вони вирішили сховатися у найближчому під'зді. Ця випадкова злива зблизила їх. І ось настав час першого поцілунку. Відповідальний і дуже інтимний момент. Але як на зле, усі жителі під'їзду земетушилися, почали вилазити із своїх квартир і заважити парі. А особливо набридливий пенсіонер... У ролях: Євгенія Булава, Богдан Кудренко, Миколай Придатко. Режисер: Дарина Долеско. Автор сценарію: Дарина Долеско.  Оператор: Олег Щербак. Звукорежисер: Данило Прядка. Продюсер: Діана Богданович.

 

- «Скажи "кукурудза!"».  Що, якби Роккі Бальбоа був дівчинкою з Польщі, з дефектом мови та зростом 152 см, яка мріє вступити до театрального університету в Україні? Знайомтесь, Вероніка Клешня, вона розповість вам як домогтися успіху. У ролях: Березня Коссаковска, Марія Хомутова, Алла Сергійко. Режисер: Валерія Кальченко. Оператор: Ігор Іванько. Художник: Марія Раченко.

 

- «Формула Паркану».  Три дачника зібралися у полі щоб вирішити одвічне питання - Формулу паркану. У ролях:Віктор Андрієнко, Володимир Ямненко, Олег Прімогенов, Олена Кривда, Микола Боклан, Аліна Головльова, Антон Железняк.  Режисер: Олена Кириченко-Поволоцька.  Сценарист: Михайло Колесник.  Оператор: постановник: Дмитро Ніконов. Звукорежисер: Сергій Кульбачний. Продюсер: Георгій Поволоцький.

 

- «Давай не сьогодні». Дідусь Льоша та бабуся Христя вирішили померти в один день. Та в старого постійно знаходяться причини, аби відкласти цю подію - в голові діда зріє якийсь план. Старому доведеться піти на відчайдушні вчинки, аби втілити задумане в життя та переконати бабцю відкласти день спільної смерті. Режисер: Христина Сиволап.  Продюсер: Ігор Савиченко, Роман Климпуш.  У ролях: Володимир Задніпровський, Алла Соколова. Автори сценарію: Олексій Сиволап, Христина Сиволап. Оператор Діана Оліфірова. Композитор Дмитро Шуров. За підтримки Державного Агенства України з питань кіно.

 

 

Нагадаємо, відкриття кінотеатру «Жовтень» заплановане на 15:00 18 жовтня. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила директор кінотеатру Людмила Горделадзе.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY