detector.media
15.10.2015 09:37
На «1+1» стартує пародія студії «Квартал-95» на британського «Шерлока»
На «1+1» стартує пародія студії «Квартал-95» на британського «Шерлока»

16 жовтня на телеканалі «1+1» стартує пародія студії «Квартал 95» на британський телесеріал «Шерлок» - «Шерлох» (Sherloh). Про це повідомили представники студії на презентації нового сезону шоу «Київ вечірній», пише «Дуся».

 

Перший сезон «Шерлоха» має назву «Остання справа Шерлока». Усі його 12 епізодів виходитимуть в рамках шоу «Київ вечірній», яке завдяки цьому стане довшим на 25 хвилин.

 

На презентації журналістам показали першу серію пародійного серіалу, який, за оцінкою видання «Дуся» є вдалим і спішним. Роль Шерлока виконує Євген Кошовий, Ватсона - Юрій Карпов, місіс Хадсон - Степан Казанін. Крім учасників «Кварталу-95» в пародії грають багато запрошених зірок. Журналістам показали епізод з київським актором Олексієм Вертинським і обіцяють ще багато знайомих облич.

 

 

У серіалі помітною є робота декораторів. Дім пародійного Шерлока дуже схожий на дім Шерлока в оригінальному серіалі, аж до дрібниць: наприклад, шпалери, які для «Кварталу 95» робили чи не вручну.

 

Нагадаємо, про зйомки пародійного серіалу «Шерлох» від студії «Квартал-95» стало відомо на початку вересня - тоді ж «Дуся» побувала на знімальному майданчику проекту. Також цей серіал було презентовано на скринінгу нових проектів учасників ініціативної групи «#Кінокраїна» 11 вересня.

 

«Детектор медіа»

Фото Максима Лісового

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY