detector.media
09.10.2015 15:10
У ток-шоу «Право на владу» з’являться ведучі
У ток-шоу «Право на владу» з’являться ведучі

У найближчому ефірі суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу» на телеканалі «2+2» з'являться ведучі, які задаватимуть гостям запитання віч-на-віч. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Нагадаємо, дотепер ток-шоу «Право на владу» виходило в ефірі телеканалу «2+2» (а в минулому - на «1+1») з ведучим, який залишався інкогніто для всіх учасників ток-шоу та модерував обговорення з-за лаштунків. Телеканал приховував ім'я ведучого, йому навіть змінювали голос під час ефіру.

 

«Та зовсім скоро з'являться ведучі, які задаватимуть незручні питання, на які складно не відповісти дивлячись прямо у вічі, - анонсує прес-служба каналу. - Хто стане ведучим проекту? Дивіться у найближчому ефірі ток-шоу "Право на владу" на телеканалі "2+2"».

 

Нагадаємо, канал «1+1» запустив власне суспільно-політичне ток-шоу «Право на владу» 11 вересня 2014 року. Другий сезон стартував 22 січня 2015 року. Із вересня 2015 року «Право на владу» переїхало на «2+2» у зв'язку з початком виходу на «1+1» ток-шоу Савіка Шустера «Шустер live». І хоча вихід «Шустер live» на «1+1» припинився після двох ефірів, «Право на владу» залишилося в сітці «2+2».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY