detector.media
02.10.2015 15:59
Шустер знову вийде в ефір тільки на своєму каналі
Шустер знову вийде в ефір тільки на своєму каналі

2 жовтня суспільно-політичне ток-шоу «Шустер live» знову транслюватиметься тільки на телеканалі «Савік Шустер студії» 3s.tv. Про це йдеться на сторінці програми у Facebook.

 

«Дивіться "Шустер live» тільки на телеканалі 3s.tv сьогодні о 20:30. Шукайте канал у кабельних мережах вашого міста та на супутнику Amos-2. Вільний доступ в інтернеті на сайті 3s.tv», - йдеться в повідомленні. Теми програми - «Сирія: зведений курок третьої світової?» та «Національна загроза: корупція незламна?».

 

У розкладі програм каналу «1+1» на цей час заплановані показ французьких художніх фільмів «1+1» і «Божевільне весілля».

 

Нагадаємо, ток-шоу «Шустер live» почало виходити на каналі «1+1» із 7 вересня. В ефір вийшло тільки два випуски.

 

18 вересня «Шустер live» не вийшло на «1+1». На телеканалі повідомили, що вирішили перенести ефір програми. Приблизно о 20.30 програма почала транслюватися на каналі «112 Україна». При цьому Савік Шустер заявив, що «1+1» зняв програму за дві хвилини до ефіру, та припустив, що це домовленості між власником каналу й Адміністрацією Президента. Згодом прес-секретар Президента України Святослав Цеголко заперечив причетність Адміністрації Президента до невиходу «Шустер live». Савік Шустер під час ефіру отримав претензію «1+1» щодо трансляції на «112 Україна».

 

25 вересня «Шустер live» знову не вийшов в ефір «1+1». «Такі зміни в програмній сітці обумовлені тим, що між каналом і студією залишилася низка неузгоджених юридичних моментів, для вирішення яких потрібен певний час», - пояснили на каналі. Відтак ток-шоу транслювалося тільки на супутниковому каналі «Савік Шустер студії» 3s.tv та в інтернеті, де зібрало понад 1 млн переглядів на YouTube.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY