detector.media
29.09.2015 14:19
Генштаб оголосив, що шукає журналістів, піарників та соціологів, які проходять наразі службу в ЗСУ
Генштаб оголосив, що шукає журналістів, піарників та соціологів, які проходять наразі службу в ЗСУ

Генеральний штаб Збройних Сил України потребує фронтових журналістів, піарників та соціологів. Про це повідомляється на сторінці прес-служби відомства у Facebook.

 

Нагадаємо, 28 вересня Генштаб ЗСУ оголосив про початок реформи власної системи комунікацій. Про це стало відомо вчора, 28 вересня, підчас публічного обговорення роботи журналістів у зоні проведення антитерористичної операції, яке відбулося з ініціативи Міністерства інформаційної політики.

 

«Всі сильні світові армії мають потужну інформаційну підтримку. Ми повинні краще комунікувати з нашими аудиторіями», - зазначив начальник Генштабу Збройних Сил України Віктор Муженко.

 

Керівництво Генштабу закликає відгукнутися всіх журналістів, піарників, соціологів і політологів,  які зараз служать в українському війську. З їхньою допомогою планується вибудувати нову систему інформаційного висвітлення діяльності українських військових.

 

Анкети необхідно надсилати на електронну скриньку gspress2015@gmail.com.

 

Нагадаємо, 25 вересня воєнні кореспонденти українських ЗМІ, які працюють у зоні антитерористичної операції, влаштували у Facebook флешмоб-протест проти обмежень з боку керівництва штабу АТО на висвітлення і зйомку важливих подій на Донбасі. Приводом до флешмобу стало позбавлення акредитації знімальної групи телеканалу «Україна». Свої вимоги до керівництва держави та командирів АТО вони висловили в публічному зверненні.

 

Міністерство оборони України вирішило створити робочу групу для вирішення низки проблемних питань, які які виникають під час співпраці військових та журналістів у ході роботи в зоні проведення антитерористичної операції.

 

Речник Генерального штабу Збройних сил України Владислав Селезньов висловив думку, що діяльність журналістів у зоні АТО необхідно чітко унормувати для безпеки українських військових.

 

Воєнний кореспондент «Подробностей» телеканалу «Інтер» Роман Бочкала натомість вважає, що висвітлення воєнних дій потребує професійності і представників прес-центру АТО, і журналістів.

 

Тим часом ізраїльський журналіст Шимон Бріман розповів, що журналісти в Ізраїлі знімають армію лише за посередництва і в супроводі прес-служби Армії оборони Ізраїля.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY