detector.media
27.09.2015 14:39
У Запоріжжі команді програми «Ревізор» погрожували та виштовхували з ресторану
У Запоріжжі команді програми «Ревізор» погрожували та виштовхували з ресторану

Команда проекту «Ревізор», що виходить на Новому каналі, зіткнулася з переслідуванням. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Вороже зустріли журналістів  представники ресторану «Фієста» у Запоріжжі.

 

«Керуюча, як могла, перешкоджала роботі групи, кричала :"Я не хочу вас пускати. Не потрібні мені ваші документи! Ви сюди не зайдете"», - йдеться в повідомленні каналу.

 

Ведучому Вадиму Абрамову вдалося проникнути на кухню і за допомогою невеликої професійної камери зняти, в якому стані робоче місце шеф-кухаря. Незабаром до приміщення потрапила  редактор Анна Жижа й оператор.

 

 


 

 

Після цього, за даними Нового каналу, знімальній групі почав погрожувати чоловік, який відмовився представитися. Він кричав, вимагав, щоб журналісти залишили приміщення та погрожував застосуванням зброї.

 

Команда проекту все ж відзняла матеріал у «Фієсті». Цей сюжет увійде до випуску «Ревізора» 28 вересня, а подробиці нападу на знімальну групу - до пост-шоу «Страсті за Ревізором».

 

Нагадаємо, в ефірі нового каналу виходить вже шостий сезон реаліті-шоу власного виробництва «Ревізор». Від початку, з 2011 року його ведучою була Ольга Фреймут. Вона перевіряла заклади громадського харчування та готелі в різних містах країни на предмет якості обслуговування, приготування страв, вмісту продуктів, стану номерів. З початку 2014 року телеведуча перейшла працювати на «1+1», де у вересні 2014 року на стартував проект «Інспектор Фреймут», у якому пані Фреймут теж перевіряє заклади громадського харчування.

 

У юридичному департаменті Нового каналу заявили, що якщо новий проект «1+1» виявиться плагіатом, Новий канал «захищатиметься всіма доступними способами».  Надалі канал подав позов на «1+1». Судова тяжба триває.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY