detector.media
23.09.2015 18:58
Волонтерська група Держкомтелерадіо вирушила до зони АТО з гуманітаркою
Волонтерська група Держкомтелерадіо вирушила до зони АТО з гуманітаркою

23 вересня волонтерська група Державного комітету телебачення та радіомовлення побуває в місті Попасна Луганської області з гуманітарним вантажем. Про це повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо.

 

У складі групи - ініціатор волонтерського допомоги, перший заступник голови Держкомтелерадіо Богдан Червак та кореспондент телеканалу ОТБ Харківської ОДТРК Микола Шлапак.

 

Журналіст завдяки stream-трансляції в ефірі усіх ОДТРК розкаже, чим живе донедавна одна з найнебезпечніших ділянок зони АТО.

 

Трансляція відбудеться 24 вересня орієнтовно о 19.00. Вихід в ефір був запланований на 23 вересня, однак його скасовано у зв'язку з блокуванням сепаратистами доступу до інтернету.

 

Волонтери везуть гуманітарний вантаж, зібраний силами працівників апарату Держкомтелерадіо та державних ТРК для бійців мінометної батареї 54-ї бригади. Серед подарунків - консерви, печиво, цукерки, цигарки, домашня консервація, випічка, а також  книги.

 

У цій бригаді несе бойову службу співробітник Держкомтелерадіо, начальник відділу аналізу та розвитку інформаційного простору управління розвитку інформаційної сфери та європейської інтеграції Сергій Олійник.

 

Нагадаємо, у серпні Держкомтелерадіо направило видання з програми «Українська книга» на Донбас. Енциклопедії, історичні дослідження, художні твори класиків і сучасних авторів української та зарубіжної літератури, книги з мистецтва, DVD-диски були направлені до Краматорська з обмінно-резервного фонду Національної парламентської бібліотеки України.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY