detector.media
21.09.2015 12:54
В ефірі «Українського радіо» стартувала програма про Крим виробництва «Радіо Свобода»
В ефірі «Українського радіо» стартувала програма про Крим виробництва «Радіо Свобода»

21 вересня стартує спільний проект «Радіо Свобода» та Першого каналу «Українського радіо» - програма «Крим.Реаліі». Про це повідомляє інтернет-видання «Крым.Реалии».

 

Передача буде в ефірі щодня з понеділка по п'ятницю о 8.35 і 18.30.

 

Радіопрограму готують кримські журналісти Олександр Янковський, Павло Казарін, Севгіль Мусаєва-Боровик, Володимир Притула та інші.



За словами керівника теле- і радіопрограм проекту Крим.Реаліі Олександра Янковського, кримчани мають право отримувати повний спектр інформації про події у світі, Україні, Росії та на рідному півострові.

 

«Слухайте нас на середніх хвилях на частоті 549 кілогерц. Телефонуйте в ефір по телефону (044) 490-29-05. Пишіть нам - crimea.reality@gmail.com», - зазначили в редакції «Крым.Реалии».



Проект привітав зі стартом колишній радник міністра інформаційної політики з питань Криму, а нині член Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Сергій Костинський.

 

«Хочу сказати дякую всім колегам, які включилися в цей проект і зробили все можливе, щоб він відбувся», - написав пан Костинський на своїй сторінці у Facebook.

 

Він також повідомив, що 22 вересня відбудеться офіційна презентація радіопроекту й зазначив у коментарі, що наразі вирішуються всі технічні питання щодо відеотрансляцій, онлайн-трансляцій, транскрибування тощо.

 

Нагадаємо,  у березні міністр інформаційної політики Юрій Стець заявив про початок мовлення  Українського радіо на окупований півостров.

 

У вересні у Херсоні розпочало тестове мовлення кримськотатарське інтернет-радіо «Куреш».  

 

«Детектор медіа»

Фото - з Facebook Олександра Костинського

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY