detector.media
16.09.2015 19:25
18 вересня – київська презентація нової книги Андрія Цаплієнка під назвою «Книга змін»
18 вересня – київська презентація нової книги Андрія Цаплієнка під назвою «Книга змін»

Спеціальний кореспондент «Телевізійної служби новин» (ТСН) телеканалу «1+1» Андрій Цаплієнко презентує в Києві власну книгу про війну в Україні, яка має назву «Книга змін».

 

Презентація відбудеться 18 вересня (п'ятниця) у ресторані «Каратєль», що по вул. Тургенєвській, 25 у Києві. Початок о 18:30.

 

Книжка вийшла у видавництві «Клуб сімейного дозвілля» українською та російською мовами. Презентація і перші продажі стартували на «Форумі видавців», який відбувся 10-13 вересня у Львові.

 

Книга має документальну основу, але складається з новел та оповідань. Усі герої та події змальовані в художньому стилі. У своїй збірці новел Адрій Цаплієнко намагається проаналізувати, чи могла країна уникнути такого страшного кровопролиття. «Збірник оповідань, які ви тримаєте в руках, - це спроба розібратися в тому, з чого почалася війна. І чи скоро перемога», - написав автор.

 

«Ця книга - неформат. Вона дуже особиста. Починається буквально з моїх особистих переживань і трансформацій. Мені самому треба було зрозуміти: "Чому?" Чому я у себе в країні, надівши перший раз бронежилет на Майдані, тепер можу не знімати його кілька днів поспіль. І навіть іноді сплю в ньому», - розповів Андрій Цаплієнко.

 

Нагадаємо, Андрій Цаплієнко є автором романів «Екватор. Чорний колір &Білий колір» (2010), «Імперія чотирьох сторін» (2014), а також збірки оповідань та есе «P.O.W. Люди війни» (2012).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY