detector.media
15.09.2015 09:29
В Україні розпочав мовлення телеканал Music Box HD
В Україні розпочав мовлення телеканал Music Box HD

З 1 вересня в Україні розпочав мовлення телеканал Music Box HD. Про це повідомляє піар-агенція PR Batteries.

 

Music Box HD - музичний канал, який дублює ефір телеканалу Music Box UA у форматі високої чіткості (HD). Всі нові відеокліпи, зняті після 2010 року, та програми власного виробництва телеканалу транслюються у форматі Full HD. При цьому кліпи, які були зняті у форматі 4:3, переводяться у формат HD з покращеною якістю.

 

Логотип телеканалів Music Box UA та Music Box HD однаковий - анімований зі спливаючим написом HD.

 

«Вже з вересня канал Music Box є доступним у всіх преміум-пакетах кабельних операторів в форматі високої чіткості Full HD. Якість мовлення Music Box HD - це не просто HD з роздільною здатністю 720, а повноцінне Full HD з роздільною здатністю 1920х1080», - каже програмний директор Music Box Сергій Кобель.

 

Побачити Music Box HD можна в кабельних мережах України. Сигнал буде надаватися операторам кабельного телебачення через IP-мережу. У свою чергу, SD-версія Music Box UA залишається доступною в кабельних мережах України та на супутнику AMOS 2.

 

Нагадаємо, що супутниковий телеканал Music Box UA розпочав мовлення в грудні 2007 року. З вересня 2013 року він перейшов у формат широкоекранного мовлення 16:9.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY