detector.media
14.09.2015 12:42
Формат реаліті-шоу СТБ «Хата на тата» придбали для адаптації в Литві (ДОПОВНЕНО)
Формат реаліті-шоу СТБ «Хата на тата» придбали для адаптації в Литві (ДОПОВНЕНО)

Литовський телеканал TV3, що належить корпорації Modern Times Group, придбав права на адаптацію українського формату «Хата на тата» телеканалу СТБ і вже приступив до роботи над локальною версією проекту. Про це повідомляє піар-служба групи компаній Film.ua Group, яка займається дистрибуцією українських форматів, зібраних у каталозі UA Formats. 

 

Раніше цей формат також був проданий до Польщі та Латвії, уточнили в прес-службі каналу СТБ.

 

За даними Film.ua Group, прем'єра шоу в Литві запланована на осінь 2015 року, тоді як за даними СТБ - на весну 2016-го.

 

Формат «Хата на тата» було розроблено телеканалом СТБ (холдинг StarLightMedia). Це сімейне реаліті-шоу транслювалося на СТБ протягом чотирьох сезонів у прайм-таймі. У кожній програмі бере участь одна родина. За умовами формату, мама вирушає у відпустку на тиждень і робить усе, про що мріяла. Батько ж залишається вдома з дітьми. Його головне завдання - виконувати всі обов'язки дружини без сторонньої допомоги за графіком, який залишила йому дружина. Якщо татові вдасться впоратися з усіма завданнями і він не скористається можливістю достроково викликати маму, родина отримає грошовий приз.

 

«Хата на тата» представлена у зведеному каталозі українських форматів UA Formats, укладеному групою компаній Film.ua Group, яка займається дистрибуцією цих форматів на міжнародному ринку.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY