detector.media
09.09.2015 13:51
У новому сезоні реаліті-шоу «Сім’я» на «1+1» змінює назву і стартує з ведучою Лесею Матвеєвою
У новому сезоні реаліті-шоу «Сім’я» на «1+1» змінює назву і стартує з ведучою Лесею Матвеєвою

У новому сезоні шоу «Сім'я» матиме назву «Одруження наосліп» і виходитиме з ведучою-психологом Лесею Матвеєвою. Про це повідомляє прес-служба «1+1».

 

За форматом, три експерти проекту - психолог Єгор Тополов, астролог Олексій Котенко та лав-коуч Світлана Мітрофанова - нададуть шанс знайти половинку тим людям, які мають драматичний досвід стосунків.

 

Участь у шоу беруть чоловіки та жінки, які раніше не бачили один одного. Добирають партнерів експерти за критеріями психологічної, астрологічної та емоційно-сексуальної сумісності. Аналізуючи досвід попередніх героїв, вони створюють прогноз: зможе пара зберегти стосунки чи ні. Майбутні герої проходять стрес-тести, аналізують разом з експертами помилки свого минулого, намагаються змінюватися самі.

 

У проекті працюють три експерти

 

Нагадаємо, проект стартував в ефірі каналу «1+1» 28 січня 2014 року як реаліті-шоу під назвою  «Сім'я». Програма виробництва «1+1 Продакшн» знімалась за проектом переможця «Пітчингу ідей» каналу «1+1» 2012 року, спрямованого на пошук нових оригінальних та розважальних ідей телевізійних проектів серед незалежних авторів. Автором ідеї  є Володимир Москалець. У 2012 році розробка отримала нагороду ТОП-5 FRAPA International Formats, що присуджується авторитетним медійним виданням C21 разом з асоціацією FRAPA.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY