detector.media
08.09.2015 10:46
Власний формат Нового каналу «Аферисти в сєтях» показують у Росії і країнах Балтії
Власний формат Нового каналу «Аферисти в сєтях» показують у Росії і країнах Балтії

Новий канал повідомляє, що нова програма власного виробництва телеканалу «Аферисти в сєтях» вийшла на зарубіжний ринок і придбана для показу на каналах провайдера Viasat і на російському каналі «Пятница!». Про це йдеться у повідомленні на сайті каналу.

 

«Аферисти в сєтях» - це цикл журналістських розслідувань, власна розробка творчої групи Нового каналу під керівництвом ведучої і креативного продюсера Олени-Христини Лебідь. У програмі ведуча викриває махінації інтернет-шахраїв на сайтах знайомств чи купівлі-продажу.

 

У новому телесезоні завдяки супутниковому провайдеру Viasat програма «Аферисти в сєтях» транслюється у країнах Балтії. Покази циклу журналістських розслідувань виробництва Нового каналу йдуть на каналі «Пятница!» у Росії із показниками, вищими за середню частку російського телеканалу.

 

На Новому каналі випуски програми «Аферисти в сєтях» виходять по вівторках о 19.00.

 

Нагадаємо, у новому сезоні на Новому каналі найвищі показники за комерційною аудиторією «14-49, 50 тис.+» принесла програма «Аферисти в сєтях». Відповідні дані «Детектор медіа» отримала в Індустріальному телевізійному комітеті (попередні дані - overnight). 25 серпня прем'єра програми розслідувань «Аферисти в сєтях» здобула рейтинг 1,81%, частку 8,59% за аудиторією «14-49, вся Україна» та рейтинг 2,2%, частку 10,19% за комерційною аудиторією «14-49, 50 тис.+».

 

Всього до осіннього сезону Новий канал підготував дев'ять телепроектів - як нових, так і продовжень своїх успішних шоу: ігрові «Хто зверху?» та «Суперінтуїція», реаліті-шоу«Супермодель по-українськи», спецпроект «Як стати супермоделлю», продовження соціального реаліті-шоу «Ревізор» та ток-шоу «Страсті за Ревізором», дейтинг-шоу «Половинки», журналістське реаліті «Проект "Любов"», програма розслідувань «Аферисти в сєтях», а також нова рубрика в програмі «Абзац» - шоу екстремальної економії і споживацьких розслідувань «Дешево та сердито».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY