detector.media
02.09.2015 17:27
На ICTV стартує новий сезон програми «Інсайдер»
На ICTV стартує новий сезон програми «Інсайдер»

3 вересня на телеканалі ICTV стартує третій сезон програми журналістських розслідувань «Інсайдер». Про це повідомила прес-служба каналу.

 

Нові випуски програми  на виходитимуть щочетверга о 20.20.

 

Шеф-редактор і ведучий «Інсайдера» Олександр Ільїних розповів, що команда проекту зняла низку гучних матеріалів, які, на його думку, матимуть резонанс у суспільстві.

 

 «У нас є свідчення про шалені статки деяких нинішніх чиновників, розслідування про їхні палаци, про родинні зв'язки у нинішні владі.  Ми розкажемо про те, що реально змінилося у нашій країні після Революції Гідності, а що тільки приховано за декораціями. Корупція, неприкрите заробляння на війні, тотальна контрабанда, міліція vs поліція, таємниці відомих персон», - зазначив він.

 

У прес-службі ICTV повідомили, що для випусків нового сезону проводилися повітряні зйомки з квадрокоптера. Стала ширшою географія проекту - у третьому сезоні «Інсайдера» глядачі побачать матеріали з США, Чорногорії та Великої Британії.

 

Однак головний принцип програми залишився незмінним: у центрі уваги інсайдер, людина, яка занадто багато знає. За словами ведучої Христини Суворіної, інтерв'ю в проекті для окремих героїв стало гарантією їх безпеки: «Один наш герой, опозиційний політик, який ховається від Путіна в Нью-Йорку, сказав: Розкривати таємниці не страшно. Якщо вже все розповів, то навіщо мене вбивати?».

 

У прес-службі повідомили, що після кожного випуску до редакції надходять дзвінки та листи - як з погрозами, так і з проханням розібратися у проблемі.

 

Нагадаємо, програма «Інсайдер» розпочала вихід на ICTV 2 жовтня минулого року. Її ведучі не змінилися.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY