detector.media
26.08.2015 13:24
Новий канал розпочав зйомки серіаліті «Київ вдень і вночі»
Новий канал розпочав зйомки серіаліті «Київ вдень і вночі»

На Новому каналі стартували зйомки 48-серійного серіаліті  «Київ вдень і вночі» за популярним  німецьким форматом Berlin - Tag&Nacht. Про це повідомляє сайт телеканалу.

 

У стрічці покажуть життя компанії молодих людей, які приїхали з різних куточків України, щоб завоювати столицю і знайти себе в місті великих можливостей.

 

Над створенням проекту працює Творче об'єднання під керівництвом Ксенії Бугримової. До старту знімального процесу команда проекту готувалися більше півроку. Головних героїв шукали у багатьох містах України, всього на кастингах побувало більше 7 тисяч бажаючих.

 

«З усіх світових столиць Київ найбільш домашній. Він поєднує в собі величезну кількість красивих і затишних місць, приголомшливу природу. І водночас це мегаполіс величезних можливостей для реалізації себе. Ми хочемо закохати в Київ наших героїв і глядачів. Показати, що саме тут можна бути щасливим. Але для цього потрібно пройти через велику кількість труднощів і неприємностей. Бути поміркованим кожну хвилину і брати на себе відповідальність за своє життя. Наші головні герої саме такі - сміливі, цікаві, щирі. У кожного своя мета: побудувати кар'єру, закохатися, вийти заміж, схуднути, стати незалежним від батьків. Їх об'єднує життя під одним дахом, дружба, а часом і кохання», - сказала керівник Творчого об'єднання Ксенія Бугримова.

 

«Київ вдень і вночі» знімають за форматом серіаліті Berlin - Tag&Nacht, який є одним із найпопулярніших молодіжних проектів у Німеччині і тримається і ефірі вже чотири сезони. На сторінці Berlin - Tag&Nacht у Facebook - понад 3 мільйони дописувачів. Кожна нова серія, викладена авторами на YouTube, миттєво набирає десятки тисяч переглядів.

 

«Ми зберегли ідею формату Berlin - Tag&Nacht. Але внесли зміни, які зроблять стрічку ближчою до української ментальності. Як не крути - Берлін зовсім інше місто. Українській молоді близькі якісь інші речі, у них інші пріоритети. Наші німецькі колеги-форматники говорили нам про те, що в контенті українського кіно переважно фільми про ідеальне життя ідеальних людей. Немає серіалу, який розповість про розмову за йогуртом. Але ж усе найважливіше в нашому житті відбувається саме в такі моменти. Нас кидають, коли ми п'ємо чай, ми закохуємося, зав'язуючи шнурки, розчаровуємося, стоячи в черзі за хлібом. Ми покажемо правду, справжнє життя. Все, що відбувається з кожним із нас тут і зараз», - сказала керівник проекту «Київ вдень і вночі» Наталія Пятигіна.

 

Основний майданчик для зйомок - квартира, де живуть головні герої. Особливість жанру серіаліті - в ньому немає постановочних кадрів, зйомок у студіях і павільйонах.

 

«Наш проект справді унікальний. Ми перші торкнулися теми звичайного життя простої молоді. Покажемо один із найщасливіших періодів у житті людини. Час, коли шукаєш себе, формуєш цінності, ставлення до життя. Але при цьому проходиш крізь безліч випробувань. Адже, приїжджаючи в чуже місто, ти постійно перебуваєш у дефіциті. Бракує всього - батьківської уваги, щирості друзів, кохання, грошей. І ти самостійно долаєш усі перешкоди й випробування. Особисто для мене цей проект - велике щастя. Він дає можливість мені згадати, як я сам, приїхавши до Києва з Криму, нікого не знаючи тут, якось освоювався і шукав себе. Коли ми створювали проект, вся команда ділилася своїми історіями і спогадами. У цьому й унікальність - все взято з життя», - запевняє головний режисер серіаліті Артем Кім.

 

Нагадаємо, про запуск проекту «Київ вдень і вночі» на Новому каналі стало відомо у березні. За сюжетом серіаліті, шість молодих людей із різних куточків України з різним досвідом і життєвими позиціями зважуються переїхати до столиці. У їхніх планах - підкорити Київ і змінити своє життя на краще. На шляху до своєї мрії герої зіткнуться зі зрадою друзів та коханих, приниженням і підставами на роботі, безгрошів'ям, ризиком втратити дах над головою, проблемами з законом, а також із спокусами великого міста - аферами, легкими грошима, стосунками без зобов'язань, нескінченними тусовками.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY