detector.media
25.08.2015 11:09
Новий канал запускає четвертий сезон шоу «Хто зверху»
Новий канал запускає четвертий сезон шоу «Хто зверху»

У середу, 26 серпня, Новий канал починає показ випусків четвертого сезону ігрового шоу «Хто зверху?» за форматом Battle of the Sexes. Про це йдеться у презентації нового осіннього  сезону телеканалу.

 

Ведучі ігрового шоу - Сергій Притула та Екатерина Варнава. Всього у сезоні вийде 12 епізодів.

 

Телеканал анонсує, що ведучий і за сумісництвом креативний продюсер програми Сергій Притула разом з командою проекту готують питання для зіркових учасників програми, розробляють смішні завдання і конкурси. До участі у шоу будуть також запрошені діти віком від 6 місяців до 6 років - аби перевірити «батьківський інстинкт» зірок.

 

Нагадаємо, Новий канал повідомив, що до осіннього сезону готує дев'ять телепроектів - як нових, так і продовжень своїх успішних шоу: четвертий сезон ігрового шоу «Хто зверху?», ігрове шоу «Суперінтуїція», другий сезон реаліті-шоу «Супермодель по-українськи», спецпроект «Як стати супермоделлю», шостий сезон шоу «Ревізор», яке з минулого сезону веде Вадим Абрамов, а  також ток-шоу «Страсті за Ревізором» з ведучим Сергієм Притулою, шоу «Дешево та сердито», яке вестимуть Олександр Педан і журналістка інформаційно-розважальної програми «Абзац!» Катерина Павлюченко, дейтинг-шоу «Половинки» та шоу  «Проект "Любов"».

 

Шостий сезон реаліті «Ревізор» стартує на Новому каналі 31 серпня о 19.00.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY