detector.media
25.08.2015 10:19
На Новому каналі стартує шостий сезон реаліті «Ревізор»
На Новому каналі стартує шостий сезон реаліті «Ревізор»

У понеділок, 31 серпня, Новий канал покаже перший випуск шостого сезону реаліті власного виробництва «Ревізор». Про це йдеться на сайті каналу.

 

Реаліті вийде в ефірі о 19.00. Шостий сезон міститиме 18 епізодів.

 

Канал анонсує у першому випуску нового сезону програми експеримент - вперше за творча група віддає кермо влади глядачам.

 

«Ми завжди дослуховуємося до думки громадськості і вважаємо "Ревізор" справді народною програмою. Завдяки коментарям глядачів проект удосконалювався і змінювався на краще. Тому наш експеримент - логічне продовження тісного спілкування з глядачами. Іноді нас звинувачували у "подвійних" стандартах - і під час перевірок, і у пост-шоу "Страсті за Ревізором", і на офіційних сторінках проекту в соцмережах. Ми вирішили залучити третейського суддю - вас, глядачі», - - сказала директор творчого об'єднання Вікторія Бурдукова.

 

У прем'єрному випуску нового сезону буде шість перевірок із відкритим фіналом. Рішення прийматиме не команда проекту, а глядачі.  «Пам'ятайте про відповідальність. Не забувайте, що ваш голос - це запрошення для всіх відвідати заклад. І водночас - гарантія якості обслуговування та безпеки для майбутніх гостей. Саме це відчуває команда проекту під час фінального обговорення перед оголошенням висновків», - звернулась до глядачів Вікторія Бурдукова.

 

31 серпня, відразу після прем'єри новго сезону на сайті програми буде відкрито голосування. Один заклад із шести зможе отримати табличку «Ревізора» - той, за який проголосує найбільша кількість глядачів. Народне рішення буде оголошено в ефірі пост-шоу «Страсті за "Ревізором"» 12 жовтня.

 

Ток-шоу «Страсті за "Ревізором"» стартує на телеканалі у вересні. Всього вийде 15 епізодів.

 

Нагадаємо, Новий канал повідомив, що до осіннього сезону готує дев'ять телепроектів - як нових, так і продовжень своїх успішних шоу: четвертий сезон ігрового шоу «Хто зверху?» , ігрове шоу «Суперінтуїція», другий сезон реаліті-шоу «Супермодель по-українськи», спецпроект «Як стати супермоделлю», шостий сезон шоу «Ревізор», яке з минулого сезону веде Вадим Абрамов, а  також ток-шоу «Страсті за "Ревізором"» з ведучим Сергієм Притулою, шоу «Дешево та сердито», яке вестимуть Олександр Педан і журналістка інформаційно-розважальної програми «Абзац!» Катерина Павлюченко, дейтинг-шоу «Половинки» та шоу  «Проект "Любов"».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY