detector.media
13.08.2015 13:02
«1+1 медіа» оголошує третій набір на програму стажування «Ближче до ТБ»
«1+1 медіа» оголошує третій набір на програму стажування «Ближче до ТБ»

13 серпня стартує третій набір на програму стажування «Ближче до ТБ», оголошену медіа групою «1+1 медіа». Про це повідомляє прес-служба групи.

 

Набір триватиме до кінця жовтня. Стажери приєднуватимуться до команди «1+1 медіа» поетапно, залежно від відділу, у якому проходитимуть стажування.

 

«Програма стажування, як і будь-яка робота в нашій групі, це виклик і важка праця для кожного, адже у нас працюють тільки найкращі, й ми завжди прагнемо досягати більшого. У нас складно, весело і шалено цікаво водночас, і наші двері завжди відкриті для талановитих і наполегливих», - зазначила директор по персоналу «1+1 медіа» Анна Ткаченко.

 

Стажування у групі у 2015-2016 роках проходитиме у кілька етапів. Із жовтня по грудень 2015 року включно проводитиметься змагання: на кожне місце у другому етапі претендуватиме кілька учасників. Із січня по березень 2016 року переможці отримають закріплені оплачувані місця стажерів. За результатами другого етапу учасники матимуть можливість працевлаштуватись у компанії.

 

На стажування запрошуються студенти старших курсів вишів або випускники з активною життєвою позицією, що прагнуть здобути свій перший телевізійний досвід.

 

Переваги стажування в «1+1 медіа», про які повідомляє група: можливість стати частиною однієї з провідних медіакомпаній України; робота в команді найкращих професіоналів сфери; комфортний офіс, відсутність дрес-коду та суворої ієрархії; доступ до професійного обладнання та новітніх телевізійних технологій; можливість підвищити свою значимість на ринку праці.

 

Дізнатися деталі програми та ознайомитися з переліком вакансій можна на сайті групи. 

 

Нагадаємо, програма стажування «Ближче до ТБ» стартувала 1 липня 2014 року. 17 найуспішніших із 40 стажерів з першого набору стали співробітниками групи, решта потрапили до зовнішнього кадрового резерву. 18 учасників другого набору наразі проходять стажування та матимуть шанс отримати роботу з січня 2016 року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY