detector.media
12.08.2015 17:13
«1+1» запускає восени шоу «Життя без обману»
«1+1» запускає восени шоу «Життя без обману»

У вересні в ефірі телеканалу «1+1» з'явиться нове шоу для споживачів «Життя без обману». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Разом з журналістами ведучий програми Олексій Душка розкаже, як раціонально підходити до вибору продуктів харчування, а також різних товарів і послуг, щоб уберегти своє здоров'я і не стати жертвою обману.

 

У програмі будуть використані новітні дослідження вчених, а експерти - лікарі, технологи, дієтологи, спортсмени та інші фахівці - поділяться досвідом та дадуть телеглядачам професійні рекомендації.

 

Гостями «Життя без обману» також стануть українські знаменитості. У кожному випуску Олексій Душка допомагатиме зіркам позбуватись проблем, з якими вони стикаються в повсякденному житті в ролі споживачів.

 

Нагадаємо,  у березні журналіст та ведучий телеканалу «1+1», автор програми «Територія обману» Олексій Душка анонсував старт нового авторського проекту, який вийде наприкінці весни. Новий проект повинен був прийти на заміну «Території обману», завершуючи її більш ніж трирічну історію.

 

У п'ятницю, 14 серпня, на каналі «1+1» відбудеться прем'єра шоу «Вгадай ящик». Перший випуск програми вийде в ефірі о 21.15.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY