detector.media
04.08.2015 20:30
«Інтер» покаже програми і фільми пам’яті Віктора Цоя
«Інтер» покаже програми і фільми пам’яті Віктора Цоя

15 серпня виповнюється 25 років від дня загибелі у дорожній аварії рок-музиканта, лідера групи «Кіно» Віктора Цоя. В пам'ять про кумира 80-х в ефірі каналу «Інтер» вийде низка програм і фільмів, повідомляє прес-служба телеканалу.

 

У п'ятницю, 14 серпня, об 11.55 проект «Слідство вели з Леонідом Каневським» буде присвячений таємниці загибелі лідера групи «Кіно».

 

У суботу, 15 серпня, о 23.00 телеканал покаже документальний фільм «Віктор Цой. Група крові».

 

15 серпня о 00.00 в ефірі телеканалу вийде документальний фільм «Цой - "Кіно"». «Група "Кіно" - це унікальна атмосфера, в якій Віктор Цой відбувся як поет, співак і композитор. По-справжньому близькі Віктору люди ніколи не з'являлися в ЗМІ - їх світ і за життя Цоя був закритий для сторонніх. Фільм дає можливість поглянути з боку на тих, хто були справжніми друзями Віктора Цоя. Своїми спогадами про музиканта поділяться його син Олександр, теща Інна Миколаївна, колеги по групі. Також в цій картині шанувальники вперше почують унікальну запис - пісню "Отаман" яку Віктор Цой наспівав одного разу на свій касетний магнітофон, і яку протягом 20 років дбайливо зберігала подруга музиканта Наташа. Вона зібрала музикантів «Кіно» і вони разом записали в студії цю пісню - вона прозвучить у фіналі фільму», - анонсує стрічку телеканал.

 

Того ж 15 серпня, о 01.00 в ефірі транслюватиметься фільм «Асса» 1987 року, знятий режисером Сергієм Соловйовим. Наприкінці у стрічці звучить хіт Віктора Цоя «Перемен».

 

Після цього, о 3.25 на каналі вийде запис одного з останніх концертів Віктора Цоя і групи «Кіно», що відбувся 5 травня 1990 року в московському спорткомплексі «Олімпійський».

 

Нагадаємо, 27 липня телеканал «Інтер» показав пряму трансляцію молебня на Володимирській гірці у Києві біля пам'ятника князю Володимиру.   У нічному ефірі 27 липня о 04.10 вийшов документальний фільм власного виробництва телеканалу «Хрещення». В день Хрещення Русі  28 липня на «Інтері» відбулася трансляція Божественної літургії у Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY