detector.media
03.08.2015 18:12
На Новому каналі стартує черговий сезон програми «Абзац!»
На Новому каналі стартує черговий сезон програми «Абзац!»

Сьогодні, 3 серпня, о 18.00 інформаційно-розважальна програма «Абзац!» на Новому каналі повернеться в ефір після відпустки команди проекту. Про це йдеться на сайті каналу.

 

У новому сезоні глядачів «Абзацу!» чекають оновлені дизайн і музичне оформлення програми.

 

Вестимуть програму як і раніше Анна Жижа, Ірина Волкова, Михайло Шаманов та Андрій Шабанов. У новому сезоні пару телеведучих складатимуть представник сильної і представниця слабкої статі. В цей час вільна пара ведучих готуватиметься до наступного ефірного тижня.

 

Частина журналістських розслідувань буде в новому сезоні присвячена життю у Європі - стартує спецпроект із робочою назвою «Чому ми не в Європі, іноді це навіть на краще». «Ми, як і раніше, все випробовуємо на собі. «Абзац!» буде всюди - і у воді, і в повітрі, в Україні та багатьох інших країнах. Зараз наші кореспонденти готують сюжети з Польщі, Франції, Ізраїлю. Уже знайома глядачам Катя Сенченко поїхала до Польщі. У циклі сюжетів про життя в Європі Катя планує кілька експериментів: один день проведе в інвалідному візку, один день у лікарні і в притулку для бездомних. Її напарник тут, в Україні, повторить експерименти. А ми зможемо провести паралелі, порівняти», - розказала шеф-редактор проекту Діна Козеровська.

 

Журналістку Каті Павлюченко глядачі програми незабаром побачать у рубриці «Дешево і сердито». «Рубрика Каті Павлюченко допоможе молодим мамам впоратися з багатьма завданнями: вибрати правильне харчування, знайти няню, дитячий садочок. Але це не будуть сюжети а-ля добрі поради, це будуть реальні провокаційні розслідування», - сказала шеф-редактор.

 

Також на сайті Нового каналу (novy.tv) можна буде знайти анкети кожного кореспондента проекту з посиланнями на їхні особисті сторінки у соціальних мережах. Таким чином творці проекту хочуть дати можливість глядачам спілкуватися з телевізійниками безпосередньо.

 

«Після сюжету глядачі за хештегом або іменем зможуть легко знайти людину з кадру в мережі. Висловити свої побажання, коментарі, звернутися з проханнями. Ми будемо більше часу приділяти інтернету, щоб отримувати зворотний зв'язок. У нас у роботі дуже багато цікавих ідей, ми обов'язково втілимо їх у життя. До речі, генеруємо ідеї в цьому сезоні ми теж по-новому. Ми займаємося тімбілдінгом. Багато часу проводимо разом. Плануємо всім колективом здійснити сплав по Десні. Разом відпочивали в екстрим-парку. Летючки тепер проходять на свіжому повітрі або в кафе. У невимушеній атмосфері завжди приходять цікаві рішення», - сказав креативний редактор «Абзацу!» Олексій Іщенко.

 

Крім того команда «Абзацу!» у цьому сезоні поповниться новими журналістами. Творці програми запрошують кандидатів надсилати резюме на адресу robota@novy.tv.

 

Нагадаємо, до нового сезону, який стартує в ефірі наприкінці серпня, Новий канал готує дев'ять телепроектів - як нових, так і продовжень своїх успішних шоу. Зокрема канал запустить четвертий сезон ігрового шоу «Хто зверху?» за форматом Battle of the Sexes, телеведучий Сергій Притула вестиме ще одне ігрове шоу - «Суперінтуїція»за форматом Identity, попередні два сезони якого у 2010-2011 роках мали на Новому каналі назву «Інтуїція», на другий сезон продовжено і реаліті-шоу «Супермодель по-українськи» за формато Supermodelo.

 

Модельному бізнесу присвячено спецпроект «Як стати супермоделлю», який на замовлення Нового каналу знімає продакшн Final Cut Media. Також Новий канал готує кілька власних розробок: продовження соціального реаліті-шоу «Ревізор», яке з минулого сезону веде Вадим Абрамов, ток-шоу «Страсті за Ревізором» з ведучим Сергієм Притулою. Споживацьку тематику продовжить шоу екстремальної економії і споживацьких розслідувань «Дешево та сердито», яке вестимуть Олександр Педан і журналістка інформаційно-розважальної програми «Абзац!» Катерина Павлюченко.

 

Ефір Нового поповнить дейтинг-шоу «Половинки», творці якої шукають другі половинки для «особливих» людей - тих, які борються зі складними хворобами або відрізняються від інших. Продовження восени 2015 року отримає програма Нового каналу з минулого сезону -«Проект "Перфект"». У новому журналістському реаліті під назвою «Проект "Любов"» ведуча Таня Бобрикова після «перфектного» перевтілення шукатиме своє кохання. Їй допомагатимуть Андрій Шабанов і Лєна Філонова з «Абзацу!».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY