detector.media
24.07.2015 15:34
Канал NewsOne заявляє про оновлення формату і створення національної мережі прямих ефірів
Канал NewsOne заявляє про оновлення формату і створення національної мережі прямих ефірів

Канал NewsOne після завершення кастингів і відбору регіональних представників з 17 міст України запускає в серпні національну мережу прямих ефірів. Про це йдеться у повідомленні прес-служби телеканалу.

 

В оновленому форматі канал проводитиме телемости 24 години на добу і 7 днів на тиждень. Канал також обіцяє нову графіку, паралельні прямі включення із своїх 17 регіональних представництв.

 

«Суть проекту, в першу чергу, в тому, щоб кожен мешканець країни міг отримати звіт від місцевої та центральної влади. Адже, як показує практика, майже всі чиновники і політики не вважають за потрібне виконувати те, що пообіцяли. Ми вже не один рік системно моніторимо всі публічні виступи людей від влади і дослівно фіксуємо те, що вони наобіцяли. Тепер прийшов час нагадати про все і залучити до відповіді перед камерами», - заявила Катерина Пітеніна, директор ІА «Слово і діло», яке є партнером  проекту каналу NewsOne.

 

Генеральний продюсер каналу Олексій Семенов розповів про новий формат: «Ми створюємо національну мережу прямих ефірів. Вперше ми не тільки навчилися показувати події у прямому ефірі, ми навчилися їх структурувати, працювати з потоками і вибудовувати їх в різні цікаві конфігурації».

 

Регіональних  співробітників фотографують для прес-карт

 

Телеканал також представив двох своїх регіональних співробітників. Дмитро Іщенко - оператор з Одеси, який у професії вже 18 років. Каже, що робота оператором на телебаченні для нього хобі, яке більшою мірою задоволення, ніж засіб заробляння грошей. Робота на NewsOne  для нього - спосіб зробити щось дійсно важливе для України. «Такі проекти, навіть на одному каналі, обов'язково змінять нашу країну. Якщо вся Україна буде чути кожне місто - у нас багато що вийде», - сказав він і додав, що із задоволенням буде знайомити глядачів з одеситами у прямому ефірі.

 

Євген Єщенко з Полтави вчився на журналіста, але коли волею випадку спробував себе в ролі оператора, зрозумів, що саме це його покликання. Тепер він буде регіональним оператором каналу NewsOne. «Працювати в прямому ефірі - кращий спосіб показати глядачеві правду, це затягує», - сказав він.

 

««Новини & reality» - новий формат каналу. З новою графікою, новою музикою, новою сіткою мовлення і новими емоціями. Скоро... », - аннонсує креативний продюсер каналу NewsOne Євгенія Захарова.

 

Нагадаємо, 16 червня телеканал NewsOne і портал «Слово і діло» заявили про старт співпраці. Креативний продюсер NewsOne Євгенія Захарова повідомила, що спільний проект буде  першим в історії України, що не тільки констатуватиме бездіяльність влади, а й активно вимагатиме від влади працювати і виконувати свої обіцянки. «Ми сподіваємося на допомогу всіх небайдужих людей. Давайте змусимо владу працювати на нас, а значить і на благо країни!», - закликала вона.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY