detector.media
15.07.2015 13:24
Нацрада перенесла розгляд питань каналу «112 Україна» (ДОПОВНЕНО)
Нацрада перенесла розгляд питань каналу «112 Україна» (ДОПОВНЕНО)

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення перенесла на наступне засідання розгляд питань п'яти компаній, що мають ліцензії на регіональне цифрове ефірне мовлення та об'єднані в мережу каналу «112 Україна»: ТОВ «ТВ-Вибір», ТОВ «Партнер ТВ», ТОВ «Новий формат ТВ», ТОВ «Лідер ТВ» і ТОВ «Аріадна ТВ». Відповідні рішення ухвалено на засіданні 15 липня.

 

Перенесено розгляд питань про невиконання цими компаніями розпоряджень Нацради про усунення порушень, за які вони мають уже по три попередження, а також про переоформлення їхніх ліцензій у зв'язку зі зміною програмних концепцій.

 

Розгляд питань про невиконання розпоряджень Нацради відкладено через те, що досі не опубліковано розміри штрафів, які Нацрада зможе застосовувати щодо мовників і провайдерів за порушення умов ліцензій і законодавства. Опублікування документу очікується 17 липня - після цього Нацрада зможе застосовувати санкцію штрафів.

 

Розгляд питань про переоформлення ліцензій відкладено, оскільки представник групи «112 Україна» Павло Єгоричев, який зареєструвався на засідання, несподівано залишив Нацраду ще до розгляду питань «112 Україна». Водночас засідання Нацради фіксувала знімальна група каналу «112 Україна», яка пішла одразу після перенесення питань групи «112 Україна».

 

Нагадаємо, що 11 червня Нацрада вдруге відмовила цим компаніям у переоформленні їхніх ліцензій, а 18 червня оголосила їм по третьому попередженню.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY