detector.media
09.07.2015 18:36
У сейлз-хаусі «Медіапартнерство» холдингу «Медіа Група Україна» змінився директор
У сейлз-хаусі «Медіапартнерство» холдингу «Медіа Група Україна» змінився директор

Директором сейлз-хаусу «Медіапартнерство», що входить до медіа-холдингу «Медіа Група Україна» (МГУ), призначено Юлію Костецьку.  Про це повідомляє прес-служба групи.

 

З 2 липня Юлія Костецька приступила до виконання обов'язків директора ТОВ «Медіапартнерство» та «Медіапартнерство Баїнг». Володимир Квашин, який раніше обіймав ці посади,  продовжить свою професійну діяльність в холдингу в напрямку продажів політичної реклами.

 

У коло функціональних обов'язків Юлії Костецької входить: актуалізація комерційної стратегії сейлз-хаусу, управління продажами прямої реклами і спонсорства, визначення нових каналів продажів, взаємодія з іншими бізнес-активами «Медіа Група Україна». Безпосередній керівник- директор «Медіа Група Україна» Євген Лященко.

 

Юлія Костецька володіє 10-річним стажем роботи в маркетингу і продажу. Останні три роки  вона працювала в ролі комерційного директора Vogue Україна (UMH), до цього - в компаніях «Бліц-Інформ», Атлантік Груп Медіа Холдинг. Юлія Костецька закінчила НТУУ «Київський Політехнічний Інститут» (диплом магістра електротехніки), а також Міжнародний Університет Фінансів, факультет «Менеджмент і маркетинг».

 

«Робота в "Медіапартнерстві" - для мене це і можливість, і виклик одночасно. Можливість - це реалізація на ТБ мого досвіду роботи в рекламі, а виклик - це освоєння нового поля діяльності, в якому свої правила, закони і гравці. Я усвідомлюю рівень відповідальності, який покладено на мене як нового керівника сейлз-хаусу, і ціную ту довіру, яку надає мені "Медіа Група Україна". Стратегічні завдання, що ставляться переді мною - це побудова ефективної бізнес-моделі продажів реклами на ТВ-каналах групи, а також формування комерційної політики з продажу реклами та спонсорства. Крім того, портфель медіа-активів МГУ дає можливість розвивати і реалізовувати мультимедійні та крос-платформні продажі реклами вже у найближчому майбутньому. Розвиток цього напрямку продажів є для мене надзвичайно цікавим», - сказала Юлія Костецька.

 

Нагадаємо, Телеканал «Україна» цього року виробить понад 400 годин власного кіносеріального продукту. Про це на засіданні Національної ради з питань телебачення і радіомовлення 26 червня повідомив директор медіахолдингу «Медіа Група Україна» і телеканалу «Україна» Євген Лященко.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY