detector.media
09.07.2015 17:28
Програму «Вдалий проект» на «Інтері» вестиме Роман Кадємін
Програму «Вдалий проект» на «Інтері» вестиме Роман Кадємін

З 12 липня програма «Вдалий проект» на телеканалі «Інтер» змінить ведучого - її вестиме Роман Кадємін. Про це повідомила прес-служба каналу.

 

Це пов'язано з тим, що попередній ведучий Іван Городецький виїхав за кордон.

 

Зараз другий сезон «Вдалого проекту» йде в ефірі «Інтера» щонеділі о 8.10.

 

Пан Кадємін зазначив, що пропозиція стати обличчям цієї програми стала для нього несподіванкою. «Я одразу подивився кілька програм, проаналізував їх ... і коли йшов на кастинг, то вже хотів брати участь у цій програмі! Дуже вдячний керівництву, що довірили мені такий важливий проект. Він - дуже позитивний, дарує людям радість, гарний настрій, він пізнавальний. І, що дуже важливо - допомагає людям», - каже він.

 

Продюсер і творець проекту Дмитро Харитонов задоволений новим обличчям програми. «Я вже бачив перші зйомки - і можу сказати, що це те, що ми хотіли! Він - позитивна, порядна, освічена людина. Йому цікавий герой, який стоїть навпроти нього. Це ж важливо! Адже люди відчувають, чи ведучий намагається згадати потрібні питання , чи йому дійсно цікаво, і він починає «копати», не зупиняючись на тих двох питаннях, які потрібно поставити», - зазначає продюсер.


Нагадаємо, програма «Вдалий проект» стартувала на каналі «Інтеру березні минулого року. Її присвячено питанням ремонту квартир та дач, а також озелененню та ландшафтному дизайну.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY