detector.media
08.07.2015 15:59
LifeNews поскаржився Плотницькому на знущання над оператором каналу на території «ЛНР»
LifeNews поскаржився Плотницькому на знущання над оператором каналу на території «ЛНР»

Головний редактор російського телеканалу LifeNews Анатолій Сулейманов звернувся з листом до голови самопроголошеної «Луганської народної республіки» Ігоря Плотницького. У листі він просить «виявити і покарати винних у викраденні нашого співробітника на території ЛНР, а також повернути вкрадене редакційне обладнання». Про це повідомляє StopFake.

 

У листі повідомляється, що «зранку 27 червня під час запланованої зйомки міста Луганська... невідомими особами був викрадений оператор каналу LifeNews Князєв Михайло Олександрович. Невідомі особи в масках, погрожуючи зброєю, із застосуванням фізичної сили викрали Князєва і, надівши на голову мішок, вивезли в невідомому напрямку. Два дні співробітника нашого телеканалу тримали в підвальному приміщенні, здійснювали постановочні зйомки відеозаписів украй принизливого характеру за участі Князєва та обіцяли викласти відео на Youtube-канал у випадку звернення в компетентні органи, знущалися, погрожували фізичною розправою. ... Князєв перебуває у вкрай пригніченому стані на межі нервового зриву».

 

Видання наводить копію листа:

 

 

 

 

Нагадаємо, що представники телеканалу LifeNews неодноразово брали участь у допитах і психологічних знущаннях над українськими громадянами, які перебували в полоні терористів. Зокрема, LifeNews поширював сюжет про луганську журналістку Марію Варфоломєєву, яка вже півроку перебуває в полоні терористів «ЛНР», у якому представники каналу проводять допит заручниці, після чого вона плаче, просить український уряд допомогти в її звільненні та відкидає всі звинувачення бойовиків.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY